خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش میدهد: شرکت زرکام، زیرمجموعه گروه صنعتی و پژوهشی زر، در بیست و چهارمین نمایشگاه شیرینی و شکلات از هشت محصول جدید خود در دستههای بیسکویت، کیک و ویفر پرده برداشت. علیرضا احمدنژاد، مدیر این شرکت، هدف از این اقدام را معرفی دستاوردها، تعامل با ذینفعان و توسعه بازارهای داخلی و خارجی عنوان کرد.
احمدنژاد با اشاره به دریافت مجوز مرکز آموزش بینکارگاهی از سازمان فنیوحرفهای، این اقدام را در راستای ارتقای مهارت و توانمندسازی نیروی کار دانست. وی همچنین از صادرات محصولات زرکام به حدود ۲۰ کشور خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این رقم تا پایان سال جاری به ۳۰ کشور افزایش یابد.
مدیرعامل زرکام، چالشهای پیش روی صنعت شیرینی و شکلات را شامل تأمین مواد اولیه و ناترازی انرژی دانست و خواستار سیاستگذاری یکپارچه و تعامل مؤثر میان انجمنها و شرکتهای فعال در این حوزه شد. وی در پایان به برنامههای گروه زر در زمینه مسئولیت اجتماعی و توسعه پایدار اشاره کرد و از آغاز اقدامات اولیه برای ورود به حوزه انرژیهای تجدیدپذیر خبر داد.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
رونمایی زرکام از محصولات جدید، فرصتی برای الگوبرداری و نوآوری است. توسعه صادرات این شرکت، مسیری را برای ورود سایر فعالان به بازارهای بینالمللی هموار میکند. توجه به آموزش و انرژیهای تجدیدپذیر نیز برای رشد پایدار ضروری است.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟