خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فوددایو گزارش میدهد که رابرت اف. کندی جونیور، وزیر بهداشت و خدمات انسانی، به طور جدی شرکتهای تولیدکننده مواد غذایی را ترغیب کرده است تا شش رنگ مصنوعی سنتتیک را به صورت داوطلبانه تا سال ۲۰۲۷ از محصولات خود حذف کنند. اگرچه کندی فاقد اختیار قانونی برای اجبار این تغییرات است، اما بیشتر تولیدکنندگان مواد غذایی با این درخواست موافقت کردهاند.
شرکت کمپبلز در بیانیهای اعلام کرد که “به طور فعال در حال بررسی سبد محصولات خود و پیگیری تغییرات محیط نظارتی است.” این غول تولیدکننده اسنک و وعدههای غذایی همچنین خاطرنشان کرد که مصرفکنندگان به سمت غذاهای سالمتر با مواد تشکیلدهنده سادهتر و قابل شناسایی گرایش پیدا کردهاند.
این شرکت افزود: “این اقدام [برای گذار کامل از رنگهای مصنوعی سنتتیک] هم بازتابدهنده ترجیحات مصرفکنندگان است و هم تعهد ما را به تولید غذای عالی نشان میدهد.” کمپبلز اشاره کرد که برخی از برندهای آن از مدتها پیش از رنگهای طبیعی استفاده میکنند. برای مثال، گلدفیش، یکی از محصولات میلیارد دلاری این شرکت، بیش از ۱۵ سال است که از رنگهای گیاهی استفاده میکند. کمپبلز توضیح داد که گلدفیشهای قرمز رنگ، از ترکیبی از کنسانتره آب چغندر و عصاره پاپریکا که از فلفل دلمهای قرمز شیرین گرفته میشود، تولید میشوند.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
این روند تقاضا برای محصولات با رنگ طبیعی را در ایران افزایش میدهد. فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی برای سرمایهگذاری بر روی رنگهای طبیعی و ارائه محصولات “کلین لیبل” ایجاد میکند، در غیر این صورت با خطر از دست دادن سهم بازار مواجه میشوند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟