مجله خبری اگروفودز

راز موفقیت اوتلی: طعم، نوآوری و پایداری، رمز تسخیر بازار شیر گیاهی

راز موفقیت اوتلی: طعم، نوآوری و پایداری، رمز تسخیر بازار شیر گیاهی

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از foodnavigator-usa گزارش می‌دهد… در حالی که فروش شیرهای گیاهی در ایالات متحده کاهش یافته است، ممکن است انتظار داشته باشید که مدیر ارشد اوتلی در آمریکای شمالی احساس نگرانی کند. اما اینطور نیست، هِلگه وایتس (Helge Weitz) آلمانی تبار، این احساس را ندارد. وایتس…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از foodnavigator-usa گزارش می‌دهد…

در حالی که فروش شیرهای گیاهی در ایالات متحده کاهش یافته است، ممکن است انتظار داشته باشید که مدیر ارشد اوتلی در آمریکای شمالی احساس نگرانی کند. اما اینطور نیست، هِلگه وایتس (Helge Weitz) آلمانی تبار، این احساس را ندارد. وایتس با نزدیک به دو دهه سابقه فعالیت در حوزه کالاهای بسته‌بندی شده مصرفی (CPG)، رهبری خود را بر اساس همدلی با تیم و محیط زیست، همراه با کنجکاوی نسبت به تخصص فنی قرار داده است که نوآوری اوتلی را هدایت می‌کند.

استراتژی اوتلی در بازار شیرهای گیاهی

این شرکت در حال گذر از یک بازار چالش برانگیز شیرهای گیاهی است و یک استراتژی روشن دارد: پیشرو بودن در طعم، تقویت خلاقیت و حمایت از پایداری. با وجود کاهش علاقه به این دسته از محصولات و افزایش نگرانی مصرف‌کنندگان در مورد غذاهای فوق فرآوری شده (UPF)، این برند سوئدی شیر جو همچنان بر نوآوری و پیام‌رسانی اصیل متمرکز است.

اهمیت طعم در استراتژی رشد

طعم در قلب برنامه رشد اوتلی قرار دارد. وایتس می‌گوید که این شرکت با قهوه “رشد” کرده است، که باعث توسعه محصول حول محور گرایش‌های قهوه مانند ماچا، قهوه یخی و نوشیدنی‌های طعم‌دار شده است. این همکاری منجر به ایجاد Barista Edition Oatmilk شد که برای کف کردن و ایجاد بافتی مشابه با قهوه‌خانه‌ها طراحی شده است.

سبد محصولات اوتلی – از شکلات داغ و شیر شکلات گرفته تا نیم و نیم و شیر “بسیار ساده” با 4 ماده تشکیل دهنده – تعهد این برند به نوآوری فنی را منعکس می‌کند.

وایتس توضیح می‌دهد که پایه جو دوسر ثبت شده این شرکت، که توسط بخش تحقیق و توسعه داخلی آن توسعه یافته است، تضمین می‌کند که محصولات طعم، بافت و تغذیه را ارائه می‌دهند.

او خاطرنشان می‌کند: “خلاقیت مورد نیاز در این صنعت گاهی دست کم گرفته می‌شود”، و بر ترکیب علم و هنر در پشت تحقیق و توسعه اوتلی تأکید می‌کند.

عملکرد مالی و تمرکز بر نوآوری

این شرکت از رشد 7.1 درصدی درآمد جهانی در سه ماهه سوم سال 2024 خبر داد که به 223 میلیون دلار رسید، اگرچه آمریکای شمالی به دلیل کاهش تجارت با بزرگترین مشتری خدمات غذایی خود، 10.1 درصد کاهش یافت. این امر، نیاز به تنوع کانال و اعتماد مصرف‌کننده را برجسته می‌کند، به ویژه با کاهش تقاضا برای شیرهای گیاهی و افزایش نگرانی‌ها در مورد UPF.

این شرکت همچنین هزینه‌های تحقیق و توسعه خود را از 6.3 میلیون دلار به 4.5 میلیون دلار در سه ماهه سوم در مقایسه با 10.9 میلیون دلار در سه ماهه سوم 2024 کاهش داد. این شرکت این کاهش را به راه‌اندازی محصولات جدید در آمریکای شمالی نسبت داد که شامل خامه‌های اوتلی، 4-Ingredient و Unsweetened Oatmilks می‌شود.

شفافیت و آموزش مصرف‌کننده

تمرکز اوتلی بر نوآوری ساده در زمانی صورت می‌گیرد که دسته بندی محصولات گیاهی با افزایش نظارت بر UPF مواجه شده است – عاملی که به کاهش کلی فروش این دسته کمک می‌کند. مصرف‌کنندگان در حال زیر سوال بردن این موضوع هستند که چه چیزی به عنوان “سالم” واجد شرایط است و آیا جایگزین‌های گیاهی با این تعریف مطابقت دارند، و این امر باعث ایجاد فشار برای برندها برای روشن کردن جایگاه خود شده است.

اوتلی برای رفع سوء تفاهم‌ها، کتاب تغذیه کوچک خود را راه‌اندازی کرد و به مصرف‌کنندگان در مورد تفاوت بین غذاهای غنی شده با مواد مغذی و UPF آموزش می‌دهد – بخشی از استراتژی گسترده‌تر شفافیت آن.

اوتلی به عنوان اولین و تنها برند غذا و نوشیدنی است که به عنوان یک شرکت راه‌حل‌های اقلیمی تحت ابتکار Exponential Roadmap شناخته شده است. برای رعایت این استاندارد، 90 درصد از درآمد باید از محصولاتی حاصل شود که انتشار گازهای گلخانه‌ای را در مقایسه با جایگزین‌های متعارف به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهند، همراه با اهداف شفاف خالص صفر.

همکاری‌های پایداری و چشم‌انداز آینده

در اوایل سال جاری، اوتلی با Futerra و Oxford Net Zero همکاری کرد تا مدل Spheres of Influence را آزمایش کند، که تأثیر گازهای گلخانه‌ای را فراتر از زنجیره ارزش مستقیم خود اندازه‌گیری می‌کند.

وایتس می‌گوید: “هر شرکتی باید هدف خود و چگونگی کمک به محیط زیست را تعریف کند. برای ما، این امر به آسانی انتقال از لبنیات با منابع فشرده به شیر جو دوسر است – از طریق طعم.”

وایتس کار خود را در سال 2007 در زادگاهش آلمان با Mars و Danone Waters آغاز کرد، قبل از یک دوره استراحت تحول‌آفرین در کانادا در سال 2012، جایی که کار در آشپزخانه‌های رستوران دیدگاه تازه‌ای در مورد غذا، کار تیمی و رهبری به او داد.

او به یاد می‌آورد: “اگر در آشپزخانه کار می‌کنید، باید فوق‌العاده متمرکز باشید. شما نمی‌توانید 10 دقیقه تیم خود را ناامید کنید. اگر شکست بخورید، کل تیم شکست می‌خورد.”

وایتس از زمان پیوستن به اوتلی در سال 2017 و تبدیل شدن به رئیس آمریکای شمالی در سال 2024، بر ایجاد محیطی متمرکز شده است که در آن نوآوری شکوفا می‌شود:

“ما افرادی داریم که بیشتر از هر کس دیگری در جهان در مورد جو دوسر می‌دانند. به همین دلیل است که ما نسبت به آینده محصولات گیاهی – و توانایی خود در ایجاد فصل بعدی – اطمینان داریم.”

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

روند اوتلی در بازار ایران می‌تواند فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی باشد تا با تمرکز بر طعم، نوآوری در فرمولاسیون و شفافیت، سهم خود را در بازار محصولات گیاهی افزایش دهند. چالش اصلی، رقابت با برندهای خارجی و جلب اعتماد مصرف‌کننده است. راهکارها شامل سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، بازاریابی هدفمند و آموزش مصرف‌کنندگان است.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *