خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از Food Dive گزارش میدهد که شرکت سرمایهگذاری خصوصی «پین شوارتز پارتنرز» (Paine Schwartz Partners) در حال خرید برند معروف محصولات غذایی گیاهی «کاولیپاور» (Caulipower) است. این برند که به دلیل پیتزاهای با پوسته گل کلم، مرغ با روکش گل کلم و سایر محصولات خود شناخته میشود، به مجموعه برند «اوربن فارمر» (Urban Farmer) پین شوارتز پارتنرز، تولیدکننده محصولات خمیری تخصصی، اضافه خواهد شد. شرایط مالی این معامله فاش نشده است.
استراتژی ادغام و گسترش بازار
پین شوارتز پارتنرز اعلام کرده است که قابلیتهای تولیدی اوربن فارمر را با شبکه توزیع سراسری و خط لوله نوآوری کاولیپاور ترکیب خواهد کرد. این ادغام به اوربن فارمر امکان میدهد تا با پلتفرمی گسترده، شامل محصولات منجمد “بهتر برای سلامتی” با نام تجاری، برچسب خصوصی و تولید مشترک، به میلیونها خانوار جدید دسترسی پیدا کند.
دیدگاه مدیرعامل اوربن فارمر
کریس جارومین، مدیرعامل اوربن فارمر، در بیانیهای اظهار داشت: «کاولیپاور نحوه تفکر مردم درباره غذاهای راحتی را دگرگون کرده است. تعهد کاولیپاور به در دسترس و خوشمزه ساختن غذاهای “بهتر برای سلامتی” کاملاً با مأموریت اوربن فارمر در ترکیب نوآوری آشپزی با تولید با کیفیت مطابقت دارد. ما با یکدیگر، توانایی خود را برای آوردن غذاهای مغذی و هوسانگیز به میزهای بیشتر در سراسر کشور گسترش خواهیم داد.»
داستان شکلگیری و رشد چشمگیر کاولیپاور
کاولیپاور که همچنان با نام تجاری خود فعالیت خواهد کرد، در سال ۲۰۱۶ توسط گیل بکر (Gail Becker) پس از آنکه دو پسرش به دلیل ابتلا به بیماری سلیاک (Celiac disease) نمیتوانستند پیتزا بخورند، تأسیس شد. یک سال بعد، این شرکت پیتزاهای با پوسته گل کلم خود را روانه بازار کرد و به گفته خود شرکت، ظرف ۱۸ ماه به پرفروشترین محصول در رده خود و برند شماره یک پیتزاهای بدون گلوتن در ایالات متحده تبدیل شد. از آن زمان، این برند به تولید مرغ برشته منجمد، محصولات میانوعده پیتزا و غذاهای تکنفره گسترش یافته است.
مسیر رشد و رهبری جدید
سال گذشته، کاولیپاور، تایلر ریکس (Tyler Ricks)، از مدیران اجرایی سابق پپسیکو (PepsiCo) را برای رهبری شرکت در “فاز جدید رشد” پس از عرضه چندین محصول جدید، به خدمت گرفت. در آن زمان، کاولیپاور فروش سالانه خود را بیش از ۱۲۰ میلیون دلار برآورد کرده بود.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
این روند فرصتی برای کارآفرینان ایرانی است تا با تمرکز بر محصولات “سالمتر برای شما”، مانند جایگزینهای گیاهی و بدون گلوتن با استفاده از مواد اولیه محلی، نوآوری کنند. تقاضای داخلی برای غذاهای رژیمی و سالم رو به افزایش است که میتواند به توسعه بازارهای جدید منجر شود.
								
					
					
            
            
						
						
						
						
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟