خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش میدهد که مهدی خانمحمدی، رئیس هیئت مدیره گروه نان سحر و رئیس انجمن نانهای صنعتی، در هماندیشی صنعت نان در حاشیه هفدهمین نمایشگاه غلات، آرد و نان، کیفیت پایین نان، ضایعات بالا و ضعف در مدیریت یارانه را چالشهای اصلی این صنعت برشمرد. او با اشاره به تولید ۸۰ درصد ماشینآلات مورد نیاز صنعت نانهای حجیم و نیمه حجیم در داخل کشور، تاکید کرد که متاسفانه نان خوب در کشور تولید نمیشود و ۲۰ تا ۲۵ درصد پخت نان به ضایعات تبدیل میشود.
خانمحمدی با تاکید بر لزوم ورود افراد کاربلد به این صنف و فراگیری آموزشهای لازم، به عدم برنامهریزی درست در خصوص ۵۰۰ میلیون یورو بودجه دولتی برای نانهای صنعتی اشاره کرد و گفت که از این یارانه حتی یک کیلوگرم نان به دست مردم نرسیده است. وی همچنین به خاموشی برق صنایع و برخورد دولت با تولیدکنندگان در زمینه کمبود نقدینگی انتقاد کرد.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
این اظهارات هشداری برای لزوم بازنگری در سیاستهای یارانهای و تمرکز بر بهبود کیفیت و کاهش ضایعات است. فعالان داخلی میتوانند با تمرکز بر نوآوری در تولید و کاهش ضایعات، از این چالشها فرصتسازی کنند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟