مجله خبری اگروفودز

جشنواره‌ی «شراب و غذای پاسیفیک» بار دیگر در نیوپورت به راه می‌افتد

جشنواره‌ی «شراب و غذای پاسیفیک» بار دیگر در نیوپورت به راه می‌افتد

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند beverage مگزین گزارش می‌دهد، هشتمین دوره سالانه جشنواره «پاسیفیک واین اند فود کلاسیک» (Pacific Wine & Food Classic)، بزرگترین رویداد سالانه غذا و نوشیدنی در جنوب کالیفرنیا، ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۵ (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) در نیوپورت دونز برگزار می‌شود. این جشنواره که به…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند beverage مگزین گزارش می‌دهد، هشتمین دوره سالانه جشنواره «پاسیفیک واین اند فود کلاسیک» (Pacific Wine & Food Classic)، بزرگترین رویداد سالانه غذا و نوشیدنی در جنوب کالیفرنیا، ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۵ (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) در نیوپورت دونز برگزار می‌شود. این جشنواره که به خاطر ارائه غذاهای عالی و تجملات ساحلی مشهور است، امسال با تمرکز بر سرآشپزها و رستوران‌های محلی، استعدادهای بومی منطقه را به نمایش می‌گذارد. بازدیدکنندگان می‌توانند از باغ دسرهای نوآورانه، نوشیدنی‌های متنوع و فضای بی‌نظیر ساحلی لذت ببرند.

این رویداد شامل بخش‌های جدیدی مانند “باغ دسر” (The Dessert Garden)، تجربه‌ای شیرین و خلاقانه، و “سالن تجربه پاسو روبلز” (Paso Robles Lounge Experience) با هدف ارائه بهترین شراب‌های منطقه پاسو روبلز است. همچنین، یک سفره “خوش‌چیدمان” (charcuterie) بزرگ به طول ۶ متر که توسط “لاور بوردز” (Lover Boards) طراحی شده، از دیگر جذابیت‌های این دوره است. بیش از ۳۵ سرآشپز برجسته محلی، غذاهای متنوع و خلاقانه‌ای ارائه می‌دهند که نشان‌دهنده بهترین‌های صنعت غذا در اورنج کانتی است. در بخش نوشیدنی‌ها نیز بیش از ۱۰۰ نوع شراب و آبجو برای تست وجود دارد، به همراه کوکتل‌ها و ماکتل‌های خلاقانه از برندهای مختلف نوشیدنی.

این جشنواره در محل تفریحی ساحلی نیوپورت دونز (Newport Dunes Waterfront Resort) برگزار می‌شود که فضایی آرام و در عین حال شیک را فراهم می‌کند. برگزارکنندگان با محدود کردن تعداد بلیت‌ها، تلاش می‌کنند تا تجربه‌ای با کیفیت و بدون ازدحام را برای مهمانان فراهم کنند. هدف این است که شرکت‌کنندگان بتوانند با سرآشپزها تعامل داشته باشند و از هنر ارائه شده لذت ببرند.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
فرصتی برای الگوبرداری از ایده تمرکز بر ظرفیت‌های بومی و ایجاد رویدادهای مشابه با هدف معرفی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی و ایجاد تجربه متفاوت برای مخاطبان ایرانی.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *