مجله خبری اگروفودز

با پودر آماده «زِپوله» کامریِری، شیرینی محبوب ایتالیایی را در خانه بپزید و لذت ببرید

با پودر آماده «زِپوله» کامریِری، شیرینی محبوب ایتالیایی را در خانه بپزید و لذت ببرید

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از «فود اند بوریج مگزین» گزارش می‌دهد: عطر زپوله (Zeppole) داغ و خانگی، لحظات گرم و به یادماندنی را برای خانواده‌ها رقم می‌زند. «مخلوط زپوله کامریری» (Camerieri’s Zeppole Mix) با دستورالعملی ساده، این امکان را فراهم می‌سازد تا هر کسی بتواند به راحتی این شیرینی…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از «فود اند بوریج مگزین» گزارش می‌دهد:

عطر زپوله (Zeppole) داغ و خانگی، لحظات گرم و به یادماندنی را برای خانواده‌ها رقم می‌زند. «مخلوط زپوله کامریری» (Camerieri’s Zeppole Mix) با دستورالعملی ساده، این امکان را فراهم می‌سازد تا هر کسی بتواند به راحتی این شیرینی اصیل ایتالیایی را در خانه تهیه کند.


طعم اصیل ایتالیا در خانه شما

این محصول با هدف ترویج فرهنگ غذایی ایتالیا تولید شده و نیازی به تخصص شیرینی‌پزی ندارد. چه برای یک دورهمی خانوادگی آخر هفته، چه یک شب شیرینی‌پزی با کودکان و چه یک مناسبت خاص، «مخلوط زپوله کامریری» طعمی بی‌نظیر از یک خمیر سبک و مطبوع با شیرینی ملایم را به شما هدیه می‌دهد.


میراثی از عشق و اصالت

این مخلوط فراتر از یک دستور پخت ساده است، بلکه یک میراث خانوادگی است. این محصول با الهام از عشق عمیق خانواده کامریری به سنت‌های ایتالیایی، ریشه در جشن «سن جنارو» دارد، جایی که مادرشان، گائتانا “چیکی” کامریری (Gaetana “Chickie” Camerieri)، در برپایی این جشنواره در فلوریدا نقش بسزایی داشت. این مخلوط، همان اشتیاق و اصالتی را به همراه دارد که زپوله‌های آن‌ها را سال‌ها به محبوب‌ترین خوراکی این جشنواره تبدیل کرده بود.


تجربه‌ای لذت‌بخش برای تمام خانواده

تهیه زپوله تنها به طعم بی‌نظیر آن ختم نمی‌شود، بلکه جشنی از دورهمی و صمیمیت است. خانواده‌ها می‌توانند با هم خمیر را ورز دهند، سرخ کنند و روی آن پودر قند بپاشند و شیرینی‌پزی را به تجربه‌ای لذت‌بخش و خاطره‌انگیز تبدیل کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به آدرس https://zeppolemix.com/ مراجعه کنید.


تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

ترویج محصولات غذایی با تاکید بر اصالت و میراث فرهنگی، فرصتی برای برندسازی و ایجاد تمایز در بازار است. فعالان داخلی می‌توانند با الگوبرداری از این مدل، محصولات خود را با داستان‌ و فرهنگ ایرانی پیوند دهند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *