خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از آگرینووس ایندیانا (AgriNovus Indiana) گزارش میدهد که این ایالت در پی افزایش مطالبات مصرفکنندگان و فشارهای نظارتی، فرصتی بیسابقه برای تبدیل شدن به قطب نوآوری در صنعت غذا و کشاورزی “غذا سلامت است” (Food is Health) را در اختیار دارد. تحقیقات اخیر این سازمان نشان میدهد که ایندیانا میتواند با بهرهگیری از خروجیهای گسترده اقتصاد کشاورزی خود به عنوان مواد اولیه برای شرکتهای غذایی که به دنبال تعمیق روابط خود در سطح مزرعه هستند، و با حمایت از شیوههای کشاورزی احیاگرانه، به کاهش ریسکهای زنجیره تامین و دستیابی به اهداف پایداری کمک کند. این ایالت از طریق برنامههای شتابدهنده مانند “ولاسیتی” (Velocity)، به توسعه فناوریهای نوین غذایی سرعت میبخشد.
در حال حاضر، شیوه تولید و مصرف مواد غذایی با سرعتی چشمگیر در حال تغییر است. برخی شرکتهای غذایی در حال تغییر مواد اولیه و بررسی رویکردهای جدید توسعه محصول هستند، در حالی که برخی دیگر در حال سرمایهگذاری برای گذار به شیوههای کشاورزی احیاگرانه هستند تا خطرات زنجیره تامین را کاهش داده و به تعهدات پایداری خود عمل کنند. ایندیانا با تلاشهایی که از تحقیقات بینبخشی بالادستی تا تقویت اقتصادهای غذایی منطقهای را شامل میشود، و با پشتوانه تولید متنوع کشاورزی و پایگاه بزرگی از شرکتهای غذایی با ارزش افزوده، در موقعیتی مناسب برای پیشگامی در حوزه “غذا سلامت است” قرار دارد.
کریستی رایت (Christy Wright)، مدیرعامل آگرینووس، تاکید میکند که ایندیانا در یک موقعیت حسادتبرانگیز برای پیشگامی سریع قرار دارد. او بیان کرد: “ما در لحظه هیجانانگیزی قرار داریم که نوآوران میتوانند به دغدغههای مصرفکننده در مورد غذا – چه تغذیه، پایداری، هزینه یا متغیری دیگر – پاسخ دهند و ایندیانا مجموعهای منحصر به فرد از داراییها را در اختیار دارد که کشف، همکاری و توسعه فناوریهای غذایی جدید را ممکن میسازد.” جدای از موقعیت مکانی و لجستیک برجسته این ایالت که تامین، تولید و جابجایی محصولات غذایی را آسان میکند، ایندیانا از نقاط قوت جمعی برای نوآوری بهرهمند است. رایت نوآوران را تشویق میکند تا برای ایجاد تغییرات واقعی در سراسر زنجیره ارزش، از این نقاط قوت بهره ببرند. او افزود: “متحد کردن نقاط قوت ما برای همکاریهای جدید در تقاطع سلامت انسان، حیوان، گیاه و محیط زیست، گام محوری بعدی برای ایجاد تغییر واقعی در سراسر زنجیره ارزش است. پتانسیل تاثیرگذاری فوقالعادهای بر سیستم غذایی وجود دارد و این امر باید با گفتگوهای جدید و منحصر به فرد در بین صنایع و جایی که نقاط قوت ما نهفته است، آغاز شود.”
آگرینووس از نوآوریهای اولیه از طریق شتابدهنده “ولاسیتی” خود حمایت میکند؛ برنامهای شش ماهه که شرکتکنندگان، از دانشجویان تا استارتآپها و شرکتهای موجود، در آن راهحلهایی برای چالشهای تعریفشده ارائه میدهند. یکی از مسیرهای رقابتی این برنامه به طور خاص به حوزه “غذا سلامت است” اختصاص دارد. برنده این رقابت، جایزه بزرگ ۲۵,۰۰۰ دلاری را برای پیشبرد فناوری خود دریافت میکند. برای ادامه گفتگو در مورد “غذا سلامت است” با آگرینووس، میتوانید با تیم آنها تماس بگیرید یا در پادکست “آگربایوساینس” (Agbioscience) آنها که هر دوشنبه ساعت ۶ صبح به وقت شرقی منتشر میشود، مشترک شوید.
—
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
برای فعالان صنعت غذا در ایران، این روند فرصتی طلایی است تا با تمرکز بر کشاورزی احیاگر و توسعه محصولات غذایی سلامتمحور، امنیت غذایی و صادرات را تقویت کنند. تبدیل ضایعات کشاورزی به ارزش افزوده، راهکاری عملی برای کارآفرینان است.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟