خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش میدهد، نادر جلالت، مدیرعامل شرکت روغن زیتون اکسیر، در سومین نمایشگاه محصولات غذایی سلامتمحور اعلام کرد که این برند با ۲۰ سال تحقیق علمی و با کسب مدالهای طلای جهانی، نام ایران را در عرصه بینالمللی مطرح کرده است. وی با تاکید بر تولید روغن زیتون اکسیر مطابق با استانداردهای شورای بینالمللی زیتون (IOC)، هدف اصلی را فرهنگسازی و آموزش مردم برای شناخت روغن زیتون خالص دانست و بر خواص تغذیهای و دارویی بالای آن تاکید کرد.
جلالت با اشاره به میزان بالای ترکیبات مفیدی همچون پلیفنول و آلفاتوکوفرول در روغن زیتون تولیدی شرکت اکسیر، از کسب ۲۵ مدال طلا در مسابقات جهانی ستارگان روغن زیتون لندن خبر داد. وی روشهای تشخیص روغن زیتون اصل را شامل بو کردن (بوی میوههایی مانند سیب یا گوجهفرنگی) و تست چشایی (احساس تلخی و تندی در گلو) عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت اکسیر با ابراز تاسف از نبود حمایتهای کافی در کشور، خواستار حمایت دولت و شهرداریها از غذای سالم شد تا هزینههای دارویی و درمانی کشور کاهش یابد. او در پایان بر اهمیت انتخاب روغن زیتون خالص برای حفظ سلامتی تاکید کرد.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
این موفقیت نشاندهنده پتانسیل بالای تولید روغن زیتون با کیفیت در ایران است. فعالان داخلی میتوانند با تمرکز بر کیفیت و بازاریابی مناسب، سهم بیشتری از بازار را به دست آورند و از فرصتهای صادراتی بهرهمند شوند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟