خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند beverage مگزین گزارش میدهد:
والدورف آستوریا تگزاس هیل کانتری با سرآشپز دومینیک کرن برای تعریف دوره جدیدی از غذاخوری لوکس در تگزاس همکاری میکند. سرآشپز سه ستاره میشلن، فلسفه مبتنی بر مواد اولیه خود را به اقامتگاه مورد انتظار سال ۲۰۲۷ میآورد.
همکاری با سرآشپز مشهور
والدورف آستوریا تگزاس هیل کانتری و والدورف آستوریا رزیدنسز تگزاس هیل کانتری با افتخار از همکاری انحصاری آشپزی با سرآشپز مشهور جهانی، دومینیک کرن، مغز متفکر آتلیه کرن سه ستاره میشلن در سانفرانسیسکو، خبر میدهند. سرآشپز کرن، رستوران شاخص این اقامتگاه را طراحی و رهبری خواهد کرد و هنر، پایداری و داستانسرایی را در یکی از موردانتظارترین مقاصد غذاخوری تگزاس در هم میآمیزد.
افتتاحیه در سال 2027
والدورف آستوریا تگزاس هیل کانتری که قرار است در سال ۲۰۲۷ افتتاح شود، اولین ملک والدورف آستوریا هتلز اند ریزورتس در تگزاس است – یک همکاری برجسته بین مارک هارمون، رابرت رادووان و تیم اسپاراپانی.
مارک هارمون، توسعهدهنده والدورف آستوریا تگزاس هیل کانتری، گفت: «سرآشپز کرن یک استعداد فوقالعاده با توانایی نادری است که میتواند جوهر هر مادهای را بیرون بکشد. ما با هم، هویت فردریکزبورگ را به عنوان یک مقصد پیشرو در زمینه شراب و غذا با تجربیاتی که محلی، الهامبخش و پایدار هستند، ارتقا خواهیم داد.»
چشماندازی ریشه در هنر، پایداری و طبیعت
مفهوم آینده سرآشپز کرن در والدورف آستوریا تگزاس هیل کانتری، فلسفهای مبتنی بر مواد اولیه و الهام گرفته از تکنیک فرانسوی و منطقه تگزاس هیل کانتری را تجسم خواهد بخشید.
دیدگاه آشپزی او، مواد اولیه محلی، غذاهای دریایی ممتاز و گوشتهای سنتی را با تکنیکهای آوانگارد ترکیب میکند. طراحی رستوران – با اتاقهای غذاخوری خصوصی، بارهای ویژه و تراسهایی مشرف به منظره هیل کانتری – نوید یک تجربه چندحسی فراگیر را میدهد.
سرآشپز دومینیک کرن گفت: «تگزاس هیل کانتری ریتم آشپزی خاص خود را دارد. این مشارکت، سرزمین، مردم و فصول را از طریق یک لنز عمیقاً شخصی که ریشه در طبیعت و تخیل دارد، جشن میگیرد.»
میراث تعالی آشپزی
دومینیک کرن اولین سرآشپز زن در ایالات متحده است که سه ستاره میشلن دریافت کرده و به دلیل رویکرد شاعرانهاش به غذا در سطح جهانی شناخته شده است. آتلیه کرن او در سانفرانسیسکو اخیراً در رتبه ۴۶ فهرست ۵۰ رستوران برتر آمریکای شمالی قرار گرفته است.
سایر دستاوردها
پورتفولیوی تحسینشده او شامل بار کرن، پتی کرن و کافه دیور بای دومینیک کرن در دالاس است و قرار است موسیو دیور بای دومینیک کرن او در پاییز امسال در بورلی هیلز افتتاح شود.
کرن، برنده جایزه جیمز بیرد، نماد ۵۰ رستوران برتر جهان و مفتخر به تایم ۱۰۰، به تعریف مجدد غذاشناسی جهانی از طریق نوآوری، پایداری و هنر ادامه میدهد.
طراحی تجربه والدورف آستوریا تگزاس هیل کانتری
والدورف آستوریا تگزاس هیل کانتری که با همکاری استودیو کابان، پاول دویینگ پارتنرز، فاب استودیو، تیپلر گروپ و گروه آبرناتی ایجاد شده است، دارای ۶۰ اتاق هتل، ۳۷ ویلای تفریحی و ۵۰ اقامتگاه خصوصی خواهد بود.
این اقامتگاه شامل موارد زیر خواهد بود:
پنج سالن غذاخوری مجزا که رستوران شاخص سرآشپز کرن در آن قرار دارد
یک مرکز آبگرم و تناسب اندام به مساحت ۱۱۰۰۰ فوت مربع
دو استخر به سبک تفریحی و فضاهای گردهمایی لوکس
این ملک که در کمتر از یک مایلی مرکز شهر فردریکزبورگ واقع شده است، به راحتی از آستین، سن آنتونیو، هوستون و دالاس قابل دسترسی است و یک فرار پالایش شده در قلب منطقه شراب تگزاس ارائه میدهد.
ادامه یک میراث آشپزی جهانی
همکاری والدورف آستوریا با سرآشپز کرن، سنت خود را در همکاری با سرآشپزهای کلاس جهانی از جمله مایکل آنتونی (والدورف آستوریا نیویورک)، مایکل مینا (والدورف آستوریا مونارک بیچ)، کلر اسمیت و دنیل بولود (والدورف آستوریا لندن آدمیرالتی آرچ) تقویت میکند.
دینو مایکل، معاون ارشد و رئیس دسته برندهای لوکس هیلتون، گفت: «دیدگاه خلاقانه سرآشپز کرن و احترام به طبیعت کاملاً با اخلاق والدورف آستوریا همسو است. ما با هم، در حال تعریف مجدد معنای غذاخوری لوکس مدرن در قلب تگزاس هستیم.»
برای اطلاعات بیشتر، به waldorfastoriaresidencestexashillcountry.com مراجعه کنید یا در stories.hilton.com/waldorfastoria درباره هتلها و استراحتگاههای والدورف آستوریا بیشتر بدانید.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
این همکاری نشاندهنده توجه بیشتر به تلفیق غذاهای محلی با استانداردهای بینالمللی است. فعالان ایرانی میتوانند با الگوبرداری از این رویکرد، ضمن حفظ اصالت طعمهای ایرانی، به جذب گردشگران خارجی و ارتقای جایگاه ایران در صنعت غذا کمک کنند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟