مجله خبری اگروفودز

سرآشپز مشهور سارا تامپسون، طعم‌های بی‌نظیر را به کاسا پلایا آورد

سرآشپز مشهور سارا تامپسون، طعم‌های بی‌نظیر را به کاسا پلایا آورد

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند بوریج مگزین گزارش می‌دهد: سرآشپز سارا تامپسون طعم‌های جسورانه به کاسا پلایا می‌آورد درخشش نام یک سرآشپز با نام بردن از غذاهای دریایی برای سارا تامپسون (Sarah Thompson)، فینالیست جایزه جیمز بیرد، چهره‌اش از شادی می‌درخشد. جای تعجب نیست که این روزها،…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند بوریج مگزین گزارش می‌دهد:

سرآشپز سارا تامپسون طعم‌های جسورانه به کاسا پلایا می‌آورد


درخشش نام یک سرآشپز

با نام بردن از غذاهای دریایی برای سارا تامپسون (Sarah Thompson)، فینالیست جایزه جیمز بیرد، چهره‌اش از شادی می‌درخشد. جای تعجب نیست که این روزها، این موضوع برای این سرآشپز ماهر بسیار هیجان‌انگیز است، زیرا او آشپزخانه کاسا پلایا (Casa Playa) در داخل مجموعه انکور لاس وگاس (Encore Las Vegas) را در اختیار گرفته تا تجربه‌ای بزرگ و جسورانه از غذاهای ساحلی مکزیکی را به این تفریحگاه بیاورد.


منویی الهام گرفته از باخا و اوآخاکا


این منو از شبه جزیره باخا (Baja Peninsula) و اوآخاکا (Oaxaca) الهام گرفته و بر غذاهای دریایی روشن و با طراوت تمرکز دارد، در حالی که مواد فصلی را با برنامه تولید ماسا در داخل مجموعه ترکیب می‌کند. همچنین، مشتریان غذاهایی را پیدا خواهند کرد که به طعم‌های مکزیکوسیتی اختصاص داده شده‌اند؛ یکی از شهرهای مورد علاقه تامپسون در زمینه غذا.

تامپسون، فینالیست جایزه جیمز بیرد 2025 برای بهترین سرآشپز جنوب غربی، عشق خود به غذای مکزیکی را در نیویورک سیتی پس از ترک مارئا (Marea) که دارای ستاره میشلن بود، و پیوستن به تیم کاسمه (Cosme) توسعه داد، جایی که او پیچیدگی‌های ارتقای غذای مکزیکی را آموخت.

او می‌گوید: «این کار چشمان من را به فرهنگ و غذایی متفاوت باز کرد که با من صحبت می‌کرد. هر منطقه بسیار خاص است؛ غذای مکزیکوسیتی با آنچه در اوآخاکا میل می‌کنید، متفاوت است.»


سفرهایی برای تحقیق و الهام


تامپسون قبل از افتتاح کاسا پلایا، سفرهای متعددی به مکزیک انجام داد تا در مورد غذاهای منطقه‌ای تحقیق کند و ایده‌هایی برای غذاهای سرگرم‌کننده و هنرمندانه که اکنون در منو یافت می‌شوند، به دست آورد. این شامل سِویچه میگو آبی (blue shrimp ceviche)، اسکالوپ هوکایدو (Hokkaido scallops) با پیپیان هویج بو داده (roasted carrot pipián)، اسکویتس هویتلاکوش (huitlacoche esquites) و اِپازوته (epazote) و صدف‌هایی است که با مینیونتِ گلابی خاردار ماندارین (prickly pear mandarin mignonette) پوشانده شده‌اند که می‌توان آن‌ها را در بخش کرودو (crudo) منو در کنار غذاهای بزرگ که برای اشتراک‌گذاری در نظر گرفته شده‌اند، پیدا کرد.


تشویق مهمانان به لذت بردن گروهی از غذا

تامپسون می‌گوید: «ما می‌خواستیم لحن را برای مهمانان خود تعیین کنیم و آن‌ها را تشویق کنیم تا از منوی ما به صورت گروهی لذت ببرند. بشقاب‌هایی مانند سرویس سالسا کنار میز و کارنیتاس برشته شده کامل، حسی اشتراکی دارند و تجربه‌ای به سبک خانواده را منعکس می‌کنند که از آشپزخانه ما شروع می‌شود و (امیدواریم) به تک تک مهمانان ما گسترش یابد. غذاهای دیگر، مانند دسر لا فلا ما بلانکا (La Flama Blanca) ما، ارائه‌های چشمگیری دارند که حسی تعاملی و به یاد ماندنی ایجاد می‌کنند.»

او ادامه می‌دهد: «فصلی بودن نقش مهمی در توسعه منوی ما دارد. من علاقه زیادی به سبزیجات دارم و وقتی مواد جدید در دسترس قرار می‌گیرند، بسیار خوشحال می‌شوم.» و در حالی که آب و هوای لاس وگاس اجازه کشاورزی زیادی را نمی‌دهد، او محصولات تازه را از مزارع سراسر نوادا، کالیفرنیا و آریزونا تهیه می‌کند. در همین حال، غذاهای دریایی از سواحل اقیانوس آرام صید می‌شوند، از جمله باس راه‌راه از باخا کالیفرنیا و صدف‌هایی که از خلیج تومالِس (Tómales Bay) چیده می‌شوند.


غذاهای ویژه کاسا پلایا

برخی دیگر از غذاهای برجسته کاسا پلایا عبارتند از: شکم خوک آل پاستور (pork belly al pastor)، یک غذای بزرگ که در کنار میز با آناناس کوچک برشته شده و تورتیلا و سالسای خانگی سرو می‌شود، و هشت پا که به آرامی پخته شده تا نرم شود و با مول کلورادیتو (coloradito mole) سرو می‌شود.

تامپسون توضیح می‌دهد: «کلورادیتو به معنای “کمی رنگ” است، بنابراین مواد مشابه مول رُخو (mole rojo) برای مدت زمان کمتری پخته می‌شوند. غنی، آجیلی، کمی شیرین است، اما به دلیل تنوع فلفل‌ها، ادویه گرم و زیبایی دارد. نحوه پخت هشت پای ما به خوبی با مول و اِسکابِچه سیب زمینی تند متعادل می‌شود.»


برنامه اختصاصی ماسا

تامپسون همچنین یکی از معدود رستوران‌ها در لاس وگاس است که برنامه ماسا اختصاصی خود را دارد. مشارکت با ماسیندا (Masienda) به تهیه و وارد کردن چندین نوع متمایز ذرت از تولیدکنندگان کوچک در اوآخاکا کمک می‌کند و یک تیم اختصاصی روزانه بین 50 تا 75 کیلوگرم ذرت را به تورتیلای ذرت تازه تبدیل می‌کند.

هنر غذا به خوبی با رنگ‌های نارنجی سوخته پر جنب و جوش سالن غذاخوری که از نظر بصری غروب آفتاب آتشین ساحل را تداعی می‌کند، مطابقت دارد. مهمانان به طرز چشمگیری با یک مجسمه غول پیکر سر اولمک (Olmec head sculpture) در راهرویی که با سکوهای سنگی بزرگ و شاخ و برگ‌های استوایی پوشیده شده است، مورد استقبال قرار می‌گیرند.

تاد-آوری لِناهان (Todd-Avery Lenahan)، رئیس و مدیر ارشد خلاقیت وین دیزاین اند دِوِلوپمنت (Wynn Design & Development) می‌گوید: «ما فضای داخلی را به عنوان راهی برای انتقال مهمانان به ساحل مکزیک، ضمن تجلیل از روحیه این کشور از طریق رنگ‌های غنی، دیوارهای نقاشی شده و الگوهای پر جنب و جوش و همچنین قطعات هنری انتخاب شده و مبلمان معاصر که به صنعتگری مکزیکی احترام می‌گذارند، طراحی کردیم. این عناصر گرد هم می‌آیند تا جوهره کشور را در بر گیرند و تجربه‌ای به سبک استراحتگاه پا در شن را ارائه دهند. هدف ایجاد یک فرار ساحلی در نور شمع بود که جوهره مکزیک را تجسم بخشد؛ روشن، پر جنب و جوش و جشن.»

تامپسون می‌گوید که این طراحی کاملاً با مفهوم کاسا پلایا مطابقت دارد.

تامپسون می‌گوید: «من می‌خواهم مهمانان ما تجربه کامل، از فضا گرفته تا غذا و کوکتل‌های طراحی شده توسط مارینا مرسر بوآرینی (Mariena Mercer Boarini) [مستر میکسولوژیست استراحتگاه‌های وین آمریکای شمالی] را جذب کنند. من به تیمم و کاری که برای هر غذا انجام می‌دهند افتخار می‌کنم و امیدوارم که مهمانان ما آن را از طریق آشپزی ما ببینند و بچشند و بخواهند دوباره برگردند.»


تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

رستوران‌های ایرانی می‌توانند با الهام از کاسا پلایا، با تمرکز بر غذاهای محلی و استفاده از مواد اولیه تازه و فصلی، تجربه‌ای منحصربه‌فرد و جذاب برای مشتریان خود خلق کنند. ایجاد فضایی گرم و صمیمی و ارائه غذاها به صورت گروهی، می‌تواند حس اشتراک و لذت را در میان مشتریان افزایش دهد.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *