خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند بِوِرِج مگزین گزارش میدهد: واندرفول پیستاشیوز (Wonderful Pistachios) طعم محبوب و نسخه محدود سوییت سینامون (Sweet Cinnamon) خود را با بستهبندی جشنگونه و اندازههای جدید بازگرداند.
این محصول که ترکیبی از طعم شیرین دارچین و پسته است، به صورت محدود در این فصل تعطیلات در دسترس خواهد بود. این اسنک جشنگونه، که ترکیبی از طعم گرم و شیرین دارچین به همراه پسته است، اکنون در سه اندازه با قابلیت بستهبندی مجدد (۵.۵ اونس، ۱۱ اونس و ۲۲ اونس) عرضه میشود و آن را به یک خوراکی عالی برای هدیه دادن، دورهمیها یا لذت بردن روزانه تبدیل میکند. مصرفکنندگان میتوانند پسته سوییت سینامون را در سراسر کشور، در آمازون و در وبسایت WonderfulPistachios.com پیدا کنند.
دیانا سالسا (Diana Salsa)، معاون بازاریابی واندرفول پیستاشیوز، گفت: «تقاضا برای سوییت سینامون در سال گذشته نشان داد که این طعم بسیار محبوب است و نمیتوان آن را متوقف کرد. با اندازههای جدید و طراحی جسورانه تعطیلات، این اسنک فصلی عالی برای روشن کردن هر میز است.»
نسخه ۲۰۲۵ در بستهبندی طلایی با برچسب “نسخه محدود” عرضه میشود و به خریداران اطلاع میدهد که این محصول فقط برای این فصل بازگشته است. سوییت سینامون به مجموعه واندرفول پیستاشیوز نو شِلز (No Shells) میپیوندد، که شامل عسلی برشته، نمک دریایی و سرکه، چیلی برشته و تافی شکلاتی است. این توسعه، رهبری واندرفول پیستاشیوز را در دسته اسنکهای سالم تعطیلات تقویت میکند و طعمهای مورد علاقه مصرفکنندگان را با پروتئین گیاهی، فیبر و مزایای بهتر ارائه میدهد.
پسته سوییت سینامون واندرفول پیستاشیوز نو شِلز تا زمانی که موجودی باقی مانده در خردهفروشان بزرگ، آمازون و WonderfulPistachios.com در دسترس است.
برای دستور العملهای جشن، ایدههای هدیه دادن و الهام بخشیدن به اسنک، از WonderfulPistachios.com دیدن کنید یا wonderfulpistachios@ را در اینستاگرام، تیکتاک و فیسبوک دنبال کنید.
وندرفول پیستاشیوز، پسته شماره ۱ آمریکا، در دره مرکزی کالیفرنیا کشت میشود و در شش نوع با پوست و ۱۳ نوع بدون پوست در دسترس است. پسته واندرفول که پروژه غیر GMO آن تایید شده است، یک اسنک هوشمند و سالم است که در سراسر جهان از آن لذت میبرند. این برند بخشی از شرکت واندرفول است که به دلیل تعهد خود به کیفیت، نوآوری و پایداری شناخته شده است.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
عرضه محدود طعمهای جدید پسته، فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی جهت نوآوری و ارائه محصولات متنوعتر با طعمهای بومی است. تمرکز بر بستهبندی جذاب و بازاریابی فصلی میتواند فروش را افزایش دهد.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟