خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از اگروفودنیوز گزارش میدهد: دکتر مجید حسنقمی، نماینده وزارت بهداشت، در سومین نمایشگاه محصولات غذایی سلامتمحور با تأکید بر اهمیت پیشگیری از بیماریها، اعلام کرد که آموزش تغذیه سالم و توسعه غذاهای فراسودمند با همکاری صنایع غذایی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد. این برنامه با هدف کاهش بیماریهای شایع از طریق انتخابهای غذایی آگاهانه در حال پیگیری است.
دکتر حسنقمی در تشریح سیاستهای آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: غذاهای فراسودمند، علاوه بر ارزش تغذیهای، نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای شایع مانند دیابت، فشار خون، بیماریهای قلبی و کبد چرب ایفا میکنند. وی افزود: اگر آموزش صحیح از سطح مدارس و خانوادهها آغاز شود، میتوان انتخابهای غذایی جامعه را به سمت محصولات سالمتر هدایت کرد.
نایب رئیس انجمن تغذیه ایران با اشاره به همکاری با صنایع غذایی، بیان کرد: دفتر آموزش سلامت وزارت بهداشت در کنار صنایعی فعالیت میکند که محصولاتی با ارزش افزوده واقعی، کمنمک، بدون اسید چرب ترانس و با کالری متعادل تولید میکنند. وی همچنین از همکاری با انجمنهایی همچون انجمن پروبیوتیک و انجمن صنایع غذایی در کمپینهای آموزشی خبر داد.
به گفته این مقام مسئول، وزارت بهداشت از مهرماه کمپینهای گستردهای را با همکاری انجمنها، وزارت آموزش و پرورش، وزارت رفاه و دانشگاههای مرتبط اجرا خواهد کرد. این کمپینها به مناسبت روز جهانی غذا (۲۴ مهرماه/۱۶ اکتبر) طراحی شدهاند و هدف آنها ارتقای سواد تغذیهای جامعه و معرفی صنایع برتر در تولید محصولات سالم است.
دکتر حسنقمی در پایان تأکید کرد: هر فرد باید نسبت به آنچه خریداری میکند آگاه باشد و به نشان سیب سلامت و کدهای تأییدیه درج شده روی محصولات توجه ویژه داشته باشد، زیرا این انتخابها میتواند ضامن سلامت جامعه و کاهش بار بیماریها در کشور باشد.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
توسعه غذاهای فراسودمند و همکاری با وزارت بهداشت، فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی جهت نوآوری و ورود به بازارهای جدید ایجاد میکند. تمرکز بر تولید محصولات کمنمک و بدون اسید چرب ترانس، مزیت رقابتی ایجاد خواهد کرد.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟