خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان گزارش میدهد، مصطفی فاطمی، مدیرکل دفتر توسعه داخلی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، در یک نشست خبری بر اهمیت حیاتی صنعت غذا و تامین غذای سالم برای تضمین سلامت جامعه تاکید کرد و خواستار دستیابی ایران به جایگاه شایسته خود در بازارهای جهانی این صنعت شد. وی با اشاره به رویدادهایی نظیر نمایشگاه هورکا، این گونه بسترها را فراتر از یک رویداد صرفاً صنعتی و ابزاری برای ارتقای سلامت انسان، توسعه صادرات به کشورهای مصرفکننده حاشیه خلیج فارس و جذب سرمایهگذاری خارجی دانست.
نقش محوری صنعت غذا در سلامت و پویایی جامعه
مصطفی فاطمی با تاکید بر اینکه صنعت غذا و تامین غذای سالم از اهمیت زیادی برای تضمین جامعه سالم برخوردار است، اظهار داشت: صنعت غذا به معنای واقعی کلمه فراتر از یک صنعت صرف است و مستقیماً با سلامت انسان و پیشگیری از انواع بیماریها مرتبط است. وی افزود، تغذیه سالم در دنیای امروز از اهمیت ویژهای برخوردار است و غذای سالم، انسان پویا را به جامعه هدیه میدهد. مدیرکل دفتر توسعه داخلی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری از فعالان این صنعت خواست تا به مسئولیت و رسالت خود در قبال تامین سلامت جامعه آگاه باشند.
تضمین سلامت غذا با مواد اولیه با کیفیت
فاطمی در ادامه سخنان خود، برگزاری نمایشگاههایی نظیر هورکا را در راستای ایمنی و سلامت غذا و ارتقای کیفی و بهرهوری در این صنعت دانست. او تاکید کرد که برای دستیابی به غذای سالم، نیاز مبرمی به مواد اولیه سالم و محصولات کشاورزی با کیفیت وجود دارد تا سلامت نهایی غذا تضمین شود.
هورکا: پلی به سوی بازارهای جهانی و جذب سرمایه
مدیرکل دفتر توسعه داخلی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، حضور بازدیدکنندگانی از کشورهای حوزه خلیج فارس در نمایشگاه هورکا را فرصتی مغتنم برای توسعه صادرات کشور توصیف کرد. وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد این کشورها مصرفکننده هستند، این امر را زمینهای مناسب برای گسترش بازارهای صادراتی ایران و حتی جذب سرمایهگذاری خارجی دانست.
معرفی خوراک ایرانی به جهان
فاطمی با بیان اینکه این رویداد با حمایت وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و سایر تشکلها برگزار میشود، اظهار امیدواری کرد که تلاشها در جهت معرفی خوراک ایرانی به جهانیان به ثمر بنشیند. او اذعان داشت که تاکنون عملکرد ایران در این بخش ضعیف بوده و باید برای کسب جایگاه شایسته خود در بازار جهانی غذا تلاش بیشتری کرد.
طرحهای حمایتی برای ارزانسازی صنعت غذا
مصطفی فاطمی بر ضرورت ارزانسازی در صنعت غذا با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کنونی و قدرت خرید مردم تاکید کرد. وی از تهیه طرحی برای حمایت از اقشار کمدرآمد خبر داد که هدف آن تامین سفر ارزانقیمت، اسکان و تغذیه با هزینه پایینتر برای این بخش از جامعه است.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
تمرکز بر ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی ایران، فرصتهای صادراتی به کشورهای حاشیه خلیج فارس و جذب سرمایه خارجی را تقویت میکند. توسعه گردشگری غذایی و ارزانسازی سفر میتواند موتور محرک رشد داخلی و جهانی باشد.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟