مجله خبری اگروفودز

زعفران مصطفوی، عنوان واحد نمونه استاندارد خراسان رضوی را از آن خود کرد

زعفران مصطفوی، عنوان واحد نمونه استاندارد خراسان رضوی را از آن خود کرد

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش می‌دهد: در مراسمی که با حضور مقامات ارشد کشوری و استانی در استان خراسان رضوی برگزار شد، شرکت “زعفران مصطفوی” به عنوان “واحد نمونه استاندارد” این استان مورد تقدیر قرار گرفت. همزمان، “خانم ذکاییان”، مسئول کنترل…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش می‌دهد:

در مراسمی که با حضور مقامات ارشد کشوری و استانی در استان خراسان رضوی برگزار شد، شرکت “زعفران مصطفوی” به عنوان “واحد نمونه استاندارد” این استان مورد تقدیر قرار گرفت. همزمان، “خانم ذکاییان”، مسئول کنترل کیفیت این مجموعه، عنوان “مسئول کنترل کیفیت نمونه کشوری” را از آن خود کرد. این دستاوردها، که با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد، استاندار و دیگر مقامات استانی تجلیل شد، نشانگر رشد کیفی و بلوغ روزافزون صنعت زعفران در ایران است.

استاندارد، معیار کیفیت در خراسان رضوی

جشن تقدیر با حضور مقامات عالی‌رتبه

مراسم تجلیل از واحدهای نمونه استاندارد استان خراسان رضوی، میزبان چهره‌های برجسته‌ای چون “خانم فرزانه انصاری” معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد، “دکتر غلامحسین مظفری” استاندار خراسان رضوی، “سردار تقوی” فرمانده نیروی انتظامی استان، “دکتر احسان قاضی‌زاده هاشمی” عضو کمیسیون صنعت مجلس و “آقای فیروز ابراهیمی” رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان بود. در این رویداد، ضمن تقدیر از صنایع پیشرو در حوزه‌های مختلف، مجموعه “زعفران مصطفوی” به طور خاص به عنوان “واحد نمونه استاندارد خراسان رضوی” مورد تجلیل قرار گرفت.

شناخت شایستگی‌های فردی در کنترل کیفیت

افتخار ملی برای مسئول کنترل کیفی زعفران مصطفوی

در بخش دیگری از این مراسم، “خانم ذکاییان”، مسئول کنترل کیفیت مجموعه “زعفران مصطفوی”، به پاس تلاش‌های بی‌وقفه و تعهد بی‌نظیر به استانداردهای کیفی، به عنوان “مسئول کنترل کیفیت نمونه کشوری” معرفی و از وی تقدیر شد. این افتخار، بر اهمیت و نقش محوری نیروی انسانی متخصص در تضمین کیفیت و ارتقای سطح محصولات غذایی کشور تأکید می‌کند.

طلوع بلوغ و رشد در صنعت زعفران ایران

این موفقیت‌ها در حالی به دست آمده است که در کنار “زعفران مصطفوی”، تعدادی دیگر از واحدهای فعال در حوزه زعفران نیز موفق به کسب عنوان «واحد نمونه استاندارد» شدند. این اتفاق جمعی، به وضوح نشان‌دهنده رشد چشمگیر کیفی و بلوغ قابل توجه صنعت زعفران ایران است؛ صنعتی که نقشی حیاتی در اقتصاد کشاورزی، اشتغال‌زایی و صادرات غیرنفتی کشور ایفا می‌کند.

بازدید از قلب تولید زعفران

پس از اتمام مراسم تجلیل، “خانم فرزانه انصاری”، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد، به همراه گروهی از مسئولان استانی، از بخش‌های گوناگون کارخانه “زعفران مصطفوی” بازدید کردند. این بازدید میدانی فرصتی برای ارزیابی نزدیک فرآیندهای تولید، بسته‌بندی و کنترل کیفیت در یکی از پیشگامان تولید زعفران کشور بود. این دستاوردها، حاصل تلاش خستگی‌ناپذیر تمامی همکاران و پرسنل متعهد “زعفران مصطفوی” است که با دانش، دقت و تعهد خود، به درخشش نام این سوغات ملی ایران کمک کرده‌اند. بی‌شک، استاندارد نمادی از امنیت، اعتماد و مسیر صحیح در تولید و تضمین کیفیت پایدار محصولات است.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

این خبر نشانگر اهمیت رو به رشد استاندارد و کیفیت در بازار داخلی و صادراتی زعفران است. فرصتی برای رقابت‌پذیری بیشتر با سرمایه‌گذاری بر استانداردها و تهدیدی برای واحدهای فاقد آن. ارتقاء کیفیت و دریافت گواهینامه‌ها، راهکار عملی برای توسعه بازار و برندسازی در ایران است.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *