خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از «فود اند بیوریج مگزین» گزارش میدهد:
کشتی کروز رویال پرنسس، متعلق به شرکت پرنسس کروز (Princess Cruises)، به عنوان “بهترین کشتی کروز با غذاهای عالی در جهان” در سال ۲۰۲۵ توسط جوایز جهانی آشپزی (World Culinary Awards) انتخاب شد. این جایزه که برترینهای صنعت غذا و نوشیدنی در سطح جهان را مورد تقدیر قرار میدهد، نشاندهنده تعهد این خط کروز به ارائه تجربیات غذایی بینظیر و غذاهای نوآورانه در ناوگان خود است.
تقدیر از تعهد به تجربههای غذاخوری استثنایی در دریا
سامی کوهن (Sami Kohen)، معاون غذا و نوشیدنی پرنسس کروز، در این باره گفت: «افتخار کسب عنوان بهترین کشتی کروز با غذاهای عالی در جهان، یک دستاورد باورنکردنی و گواهی واقعی بر تعهد و خلاقیت کل تیم غذا و نوشیدنی ما است. ما مفتخریم که از طریق مشارکتهای آشپزی و شراب خود و تمرکز بر مواد اولیه تازه و الهامگرفته از منطقه، لحظات غذاخوری بهیادماندنی را ارائه میدهیم که خاطرات فراموشنشدنی از سفر دریایی ایجاد میکند.»
محبوبترین مکانهای غذاخوری رویال پرنسس
رویال پرنسس، که از محبوبترین کشتیها در میان مسافران پرنسس کروز است، مجموعهای فوقالعاده از مکانهای غذاخوری را ارائه میدهد، از جمله:
کراون گریل (Crown Grill): استیکهاوس منحصربهفرد این خط با گوشت گاو ممتاز و غذاهای دریایی تازه که به صورت سفارشی تهیه میشوند. دکوراسیون چوبی غنی و فضای شیک کلاسیک، با آشپزخانه باز احاطه شده است که در آن سرآشپزها غذاهای بهیادماندنی را به صورت سفارشی آماده میکنند.
ساباتینی ایتالین تراتوریا (Sabatini’s Italian Trattoria): منوی جدیدی با الهام از فرسکوبالدی (Frescobaldi)، شرابسازان افسانهای توسکانی ایتالیا ارائه میدهد. منوی ویژه آن با عنوان “ساباتینی ایتالین تراتوریا، با الهام از فرسکوبالدی”، غذاهای سنتی توسکانی را با فهرستی از شرابهای قرمز، سفید و رز فرسکوبالدی ارائه میکند. علاوه بر منوی جدید، این رستوران یک بار در هر سفر دریایی، “شام بزرگ توسکانی” را برگزار میکند که در آن مهمانان میتوانند یک منوی مزهچشینی چند غذایی را با همراهی شراب تجربه کنند.
شفز تیبل لومیر (Chef’s Table Lumiere): یک سفر آشپزی با شامپاین، پیشغذاها و یک شام مجلل چند غذایی که توسط سرآشپز اجرایی کشتی تهیه و میزبانی میشود، در یک میز زیبا که با پردهای از نور احاطه شده است.
اوشن تراس سیفود بار (The Ocean Terrace Seafood Bar): مهمانان میتوانند از مجموعهای از گنجینههای اقیانوسی از جمله ساشیمی و رولهای سوشی با چشمانداز اقیانوس لذت ببرند.
کیموس وینمیکرز دینر (Caymus Winemaker’s Dinner): غذاهای چندگانه سرآشپز که به طور کامل با مجموعهای از شرابسازی نمادین ناپا ولی (Napa Valley) کیموس (Caymus) جفت شدهاند.
آلفردو پیتزریا (Alfredo’s Pizzeria): که به عنوان “بهترین پیتزا در دریا” انتخاب شده است، پیتزاهای دستساز انفرادی را توسط تونی جمینیانی (Tony Gemignani)، قهرمان ۱۳ دوره پیتزای جهان، در یک محیط آشپزخانه باز، همراه با آبجو و شراب با گیلاس سرو میکند.
علاوه بر تحسین آشپزی، رویال پرنسس همچنان مسافران را با سفرهایی که مهمانان را به مقاصد نمادین نزدیکتر میکند، خوشحال میکند. در زمستان امسال، این کشتی سفرهای رفت و برگشتی از لسآنجلس (Los Angeles) را انجام میدهد و مجموعهای از سفرهای دریایی در سواحل کالیفرنیا و مکزیک (Mexico) را ارائه میدهد و پس از آن در تابستان ۲۰۲۶ سفرهای دریایی آلاسکا (Alaska) را انجام میدهد که در آن مهمانان میتوانند از مناظر نفسگیر، حیات وحش و طعمهای محلی تازه از سرزمین بزرگ لذت ببرند.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
رونق گردشگری دریایی فرصت مناسبی برای معرفی غذاهای ایرانی و جذب گردشگر است. استفاده از ظرفیتهای مشابه رویال پرنسس، ایدهگرفتن از منوهای خلاقانه و توجه به ذائقه مخاطبان بینالمللی میتواند به توسعه این صنعت کمک کند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟