مجله خبری اگروفودز

افتتاح باشکوه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی غلات، آرد و نان

افتتاح باشکوه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی غلات، آرد و نان

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از اگروفودنیوز گزارش می‌دهد: هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت غلات، آرد و نان (IBEX2025) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه با هدف معرفی اهمیت غلات در زندگی بشر، ایجاد تعامل بین فعالان صنعت، ارتقای استانداردهای تولید و مصرف، جذب سرمایه‌گذاری…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از اگروفودنیوز گزارش می‌دهد: هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت غلات، آرد و نان (IBEX2025) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد. این نمایشگاه با هدف معرفی اهمیت غلات در زندگی بشر، ایجاد تعامل بین فعالان صنعت، ارتقای استانداردهای تولید و مصرف، جذب سرمایه‌گذاری و معرفی فناوری‌های نوین برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه، تولیدکنندگان نان سنتی و صنعتی، سازندگان ماشین‌آلات و تجهیزات تولید نان، تولیدکنندگان انواع کیک و نان‌های شیرین، تولیدکنندگان تجهیزات قنادی و کافه، شرکت‌های تولیدی آرد، سازندگان دستگاه‌ها و تجهیزات آردسازی، طراحان و سازندگان سیلوهای گندم، تولیدکنندگان خمیر مایه و بهبوددهنده‌های نان، تولیدکنندگان آنزیم‌های پرکاربرد در صنایع غذایی، تولیدکنندگان مواد افزودنی، شرکت‌های دکوراسیون، امولسیفایرهای خوراکی و شرکت‌های بسته‌بندی حضور دارند.

IBEX2025 به دنبال گسترش همکاری‌های بین‌المللی، ایجاد بستری برای آموزش و تبادل تجربیات و نمایش دستاوردهای بومی در صنعت نان است. این صنعت با توجه به سرانه مصرف بالای نان در ایران، نقش مهمی در امنیت غذایی و اقتصاد کشور ایفا می‌کند. این نمایشگاه تا [تاریخ پایان نمایشگاه] از ساعت 8 صبح تا 15 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران پذیرای بازدیدکنندگان است.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
حضور در نمایشگاه IBEX فرصتی برای به‌روزرسانی دانش فنی، یافتن تامین‌کنندگان جدید و بررسی ترندهای بازار است. تولیدکنندگان داخلی می‌توانند با الگوبرداری از فناوری‌های نوین، کیفیت و تنوع محصولات خود را افزایش دهند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *