مجله خبری اگروفودز

آمازونیکو ۲۶ سپتامبر در میامی افتتاح می‌شود

آمازونیکو ۲۶ سپتامبر در میامی افتتاح می‌شود

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند بوریج مگزین گزارش می‌دهد: رستوران آمازونیکو (Amazonico)، با الهام از آمریکای لاتین و شهرت بین‌المللی، در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۵ (۴ مهر ۱۴۰۴) در میامی آمریکا افتتاح خواهد شد. این رستوران سه طبقه در خیابان بریکل ۸۰۰ (Brickell Avenue) واقع شده و…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند بوریج مگزین گزارش می‌دهد: رستوران آمازونیکو (Amazonico)، با الهام از آمریکای لاتین و شهرت بین‌المللی، در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۵ (۴ مهر ۱۴۰۴) در میامی آمریکا افتتاح خواهد شد. این رستوران سه طبقه در خیابان بریکل ۸۰۰ (Brickell Avenue) واقع شده و قصد دارد با ارائه تجربه‌ای منحصربه‌فرد با تم جنگل‌های بارانی، استانداردهای صنعت مهمان‌نوازی را متحول کند. آمازونیکو که توسط ساندرو سیلوا (Sandro Silva) و مارتا سکو (Marta Seco) در سال ۲۰۱۶ در مادرید تأسیس شد، به سرعت در اروپا و خاورمیانه گسترش یافته و در شهرهایی مانند لندن، دبی و مونت‌کارلو نیز شعبه دارد.

آمازونیکو در سه طبقه مجزا، سه تجربه متفاوت را برای مهمانان خود ارائه می‌دهد. طبقه همکف شامل سالن اصلی غذاخوری با ۱۷۵ صندلی، فضای داخلی و باز، و استیج اجرای موسیقی زنده است. طبقه دوم با ۱۵۳ صندلی، دارای بار، سالن استراحت و سوشی‌بار است که توسط دی‌جی‌ها و نوازندگان ریتم حال و هوای ویژه‌ای ایجاد می‌کند. در نهایت، طبقه سوم (بام) که در اکتبر ۲۰۲۵ افتتاح می‌شود، چشم‌اندازی از آسمان‌خراش‌های میامی را به نمایش می‌گذارد و یک کلاب شبانه به نام سلوا (Selva) نیز در آن قرار خواهد داشت. منوی آمازونیکو توسط ساندرو سیلوا تهیه شده و ریشه در سنت‌های برزیلی دارد. این منو شامل غذاهای محبوب و همچنین غذاهای جدیدی است که به‌طور خاص برای بازار فلوریدا طراحی شده‌اند. طراحی داخلی رستوران توسط لازارو روزا ویولان (Lázaro Rosa Violan) انجام شده و از عناصر الهام‌گرفته از مدرنیسم آمریکای لاتین، مانند آثار اسکار نیمایر (Oscar Niemeyer) و لینا بو باردی (Lina Bo Bardi) بهره برده است.

برنامه شراب این رستوران توسط وینسنت پاستورلو (Vincent Pastorello) تنظیم شده و مجموعه‌ای از شراب‌های اسپانیایی، آمریکای جنوبی و سایر مناطق جهان را شامل می‌شود. آمازونیکو یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ عصر تا ۱۱:۳۰ شب و پنجشنبه تا شنبه از ساعت ۶ عصر تا ۱۲:۳۰ بامداد باز است. بار و سالن استراحت نیز یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۵ عصر تا ۲ بامداد و پنجشنبه تا شنبه از ساعت ۵ عصر تا ۳ بامداد پذیرای مهمانان هستند.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا: ورود برندهای بین‌المللی مانند آمازونیکو فرصت‌های جدیدی برای همکاری و یادگیری در صنعت غذای ایران ایجاد می‌کند. فعالان می‌توانند با الگوبرداری از استراتژی‌های موفق و بومی‌سازی آن‌ها، نوآوری و کیفیت را ارتقا دهند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *