خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فود اند بوریج مگزین گزارش میدهد: رستوران آمازونیکو (Amazonico)، با الهام از آمریکای لاتین و شهرت بینالمللی، در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۵ (۴ مهر ۱۴۰۴) در میامی آمریکا افتتاح خواهد شد. این رستوران سه طبقه در خیابان بریکل ۸۰۰ (Brickell Avenue) واقع شده و قصد دارد با ارائه تجربهای منحصربهفرد با تم جنگلهای بارانی، استانداردهای صنعت مهماننوازی را متحول کند. آمازونیکو که توسط ساندرو سیلوا (Sandro Silva) و مارتا سکو (Marta Seco) در سال ۲۰۱۶ در مادرید تأسیس شد، به سرعت در اروپا و خاورمیانه گسترش یافته و در شهرهایی مانند لندن، دبی و مونتکارلو نیز شعبه دارد.
آمازونیکو در سه طبقه مجزا، سه تجربه متفاوت را برای مهمانان خود ارائه میدهد. طبقه همکف شامل سالن اصلی غذاخوری با ۱۷۵ صندلی، فضای داخلی و باز، و استیج اجرای موسیقی زنده است. طبقه دوم با ۱۵۳ صندلی، دارای بار، سالن استراحت و سوشیبار است که توسط دیجیها و نوازندگان ریتم حال و هوای ویژهای ایجاد میکند. در نهایت، طبقه سوم (بام) که در اکتبر ۲۰۲۵ افتتاح میشود، چشماندازی از آسمانخراشهای میامی را به نمایش میگذارد و یک کلاب شبانه به نام سلوا (Selva) نیز در آن قرار خواهد داشت. منوی آمازونیکو توسط ساندرو سیلوا تهیه شده و ریشه در سنتهای برزیلی دارد. این منو شامل غذاهای محبوب و همچنین غذاهای جدیدی است که بهطور خاص برای بازار فلوریدا طراحی شدهاند. طراحی داخلی رستوران توسط لازارو روزا ویولان (Lázaro Rosa Violan) انجام شده و از عناصر الهامگرفته از مدرنیسم آمریکای لاتین، مانند آثار اسکار نیمایر (Oscar Niemeyer) و لینا بو باردی (Lina Bo Bardi) بهره برده است.
برنامه شراب این رستوران توسط وینسنت پاستورلو (Vincent Pastorello) تنظیم شده و مجموعهای از شرابهای اسپانیایی، آمریکای جنوبی و سایر مناطق جهان را شامل میشود. آمازونیکو یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ عصر تا ۱۱:۳۰ شب و پنجشنبه تا شنبه از ساعت ۶ عصر تا ۱۲:۳۰ بامداد باز است. بار و سالن استراحت نیز یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۵ عصر تا ۲ بامداد و پنجشنبه تا شنبه از ساعت ۵ عصر تا ۳ بامداد پذیرای مهمانان هستند.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا: ورود برندهای بینالمللی مانند آمازونیکو فرصتهای جدیدی برای همکاری و یادگیری در صنعت غذای ایران ایجاد میکند. فعالان میتوانند با الگوبرداری از استراتژیهای موفق و بومیسازی آنها، نوآوری و کیفیت را ارتقا دهند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟