داروهای -1 اشتها را سرکوب و میل به غذا را کاهش میدهند. مصرفکنندگانی که قبلاً به دلیل سروصدای غذایی مداوم، مدام در حال ریزهخواری بودند، اکنون علاقه کمی به وعدههای غذایی نشان میدهند. یا بهتر است بگوییم، علاقه به وعدههای غذایی کوچک.
این بدان معناست که وعدههای غذایی کوچکی که مصرف میکنند باید نیازهای غذایی توصیهشده را برای حمایت از یک رژیم غذایی سالم و متعادل برآورده کنند. اما برندهای غذایی قدم پیش نمیگذارند و مصرفکنندگان -1 در حالی که مواد مغذی کلیدی را از دست میدهند، وزن کم میکنند.
اهمیت رژیم غذایی مصرفکنندگان -1 به طور فزایندهای آشکار میشود. فشار بیشتری بر این گروه وارد میشود تا نیازهای تغذیهای خود – اعم از درشتمغذیها و ریزمغذیها – را تامین کنند، زیرا کاهش اشتها به معنای کاهش وعدههای غذایی است.
اما تحقیقات نشان میدهد که رژیمهای غذایی فعلی آنها با این هدف مطابقت ندارد. این مصرفکنندگان دچار سوءتغذیه هستند.
این یافته حاصل مطالعهای است که در مجله rontiers in utrition منتشر شده و به بررسی رژیم غذایی این گروه پرداخته است.
افرادی که این داروها را مصرف میکنند، در دریافت ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینهای ضروری کوتاهی میکنند – در حالی که چربی اشباعشده بیش از حد و میوهها، سبزیجات و غلات کامل بسیار کمی مصرف میکنند.
آنچه آنها نیاز دارند، غذاهای مغذی کامل و با اندازه وعده کنترلشده است. و این فقط یک مسئله بهداشتی نیست، بلکه یک فرصت تجاری است.
برخی از برندها شروع به واکنش نشان دادهاند. از میان های بزرگ، نستله اولین شرکتی بود که در سپتامبر سال گذشته با وعدههای غذایی منجمد ital ursuit، که برای مصرفکنندگان -1 طراحی شده بود، وارد این عرصه شد. همین ماه، شرکت بزرگ لبنیاتی دانون نوشیدنی جدید ikos را به منظور کمک به این مصرفکنندگان برای حفظ عضلات در حین کاهش وزن، اضافه کرد.
اما با این حال، وقتی صحبت از بزرگترین تولیدکنندگان مواد غذایی در جهان به میان میآید، تعداد پاسخدهندگان را میتوان با یک دست شمرد.
در بریتانیا، زمانی که گزارشها حاکی از آن بود که زنجیره نانوایی گرگز قصد دارد وعدههای غذایی کوچکتر و گزینههای غنی از پروتئین را برای مصرفکنندگان -1 عرضه کند، امیدها افزایش یافت. با این حال، این شرکت به سرعت این شایعات را رد کرد.
اشتها کاهش یافته و نیاز به تراکم مواد مغذی افزایش یافته است. صنعت غذا باید به این موضوع پاسخ دهد. ایجاد محصولات خوشمزه و با اندازه وعده کنترلشده که مملو از پروتئین، فیبر و مواد مغذی ضروری باشند، آسان نیست – اما یک فرصت واضح است.
مصرفکنندگان -1 فقط به دنبال غذای کمتر نیستند، آنها به دنبال غذای هوشمندتر هستند. چرا تعلل؟
خلاصه
داروهای -1 با کاهش اشتها و میل به غذا، باعث میشوند مصرفکنندگان غذای کمتری بخورند. این در حالی است که بدن این افراد به مواد مغذی بیشتری نیاز دارد. متاسفانه، رژیم غذایی فعلی این افراد اغلب فاقد ویتامینها، مواد معدنی و پروتئینهای ضروری است و در عین حال، چربی اشباعشده بیش از حد مصرف میکنند. این مسئله، یک فرصت تجاری برای تولیدکنندگان مواد غذایی ایجاد میکند تا غذاهای مغذی کامل و با اندازه وعده کنترلشده را به بازار عرضه کنند. در حال حاضر، تعداد کمی از شرکتها به این نیاز پاسخ دادهاند، اما با افزایش آگاهی از اهمیت تغذیه در این گروه از مصرفکنندگان، انتظار میرود که برندهای بیشتری به این بازار ورود کنند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟