جشنواره معتبر Golden Vines برای اولین بار در آمریکا، در میامی برگزار میشود
میامی از تاریخ 7 تا 9 نوامبر 2025 16 تا 18 آبان 1404 میزبان اولین دوره برگزاری جشنواره Golden Vines در ایالات متحده خواهد بود. این رویداد که به اسکارِ دنیای شراب شهرت دارد، یک جشنواره سه روزه است و نقطه عطفی مهم برای صنعت نوشیدنی و بهطور کلی، صنعت مهماننوازی به شمار میرود. جشنواره Golden Vines فرصتی بینظیر برای مدیران غذا و نوشیدنی، مسئولان خرید، رستورانداران و نوآوران عرصه آشپزی است تا از آخرین روندها، چهرههای سرشناس جهانی، دستاوردهای برجسته آشپزی و تمرکز ویژه بر پایداری و فراگیری آگاه شوند.
اهمیت Golden Vines برای بخشهای غذا، نوشیدنی و مهماننوازی
معرفی برترین تولیدکنندگان شراب و نوشیدنیهای خاص جهان
جذب سرآشپزهای دارای ستاره میشلن، متخصصان برجسته نوشیدنی، مدیران مهماننوازی و خریداران نهادی
تعیین استانداردهای جدید برای لوکسگرایی، پایداری و نوآوری در منوی غذا
حمایت از نسل آینده از طریق جمعآوری کمکهای مالی با محوریت آموزش
تبدیل میامی به مرکز صنعت غذا و نوشیدنی جهان
آشنایی با Golden Vines ملاقات اسطورههای غذا و نوشیدنی
جشنواره Golden Vines که توسط Liquid Icons پیشگام صنعت در تحقیقات غذا و نوشیدنی تأسیس شده و پنجمین دوره خود را پس از برگزاری در لندن، فلورانس، پاریس و مادرید جشن میگیرد، از نخبگان خدمات غذا و نوشیدنی و علاقهمندان مشتاق دعوت میکند تا بهترینهای دنیای شراب، نوشیدنی و رستوران را گرامی بدارند.
دسترسی بینظیر برای مدیران غذا و نوشیدنی
ایجاد ارتباط ملاقات و تبادل نظر با بزرگان صنعت نوشیدنی، رهبران مهماننوازی، مدیران غذا و نوشیدنی و چهرههای مشهور آشپزی.
آموزش شرکت در کلاسهای تخصصی با موضوعاتی مانند زنان شاخص در صنعت شراب ، ستارههای آمریکای جنوبی و چهرههای شاخص کالیفرنیا که برای مدیران خرید و مدیران خدمات غذایی آگاه از روندها ضروری است.
چشیدن طعمهای خاص تجربه نوشیدنیهای افسانهای از Dom Pérignon، Krug، Château Lafite Rothschild و… که برای مدیران نوشیدنی که به دنبال نوآوری در منوی خود هستند، ایدهآل است.
به نمایش گذاشتن برتری در آشپزی و نوشیدنی چه چیزهایی روی میز است؟
غذاخوریهای دارای ستاره میشلن و طعمهای فراگیر
جشنواره Golden Vines از سرآشپز مشهور، کایل کاناتون از SingleThread کالیفرنیا برای ارائه یک تجربه آشپزی دارای ستاره میشلن دعوت کرده است. غذاها بر موارد زیر تأکید خواهند داشت
غذاخوریهای گیاهی و برندهای غذایی پایدار
ترکیبهای خلاقانه با استفاده از طعمهای فراگیر سال 2025
نوآوری در منو با هدف الهام بخشیدن به موج بعدی بهترین رستورانها
هر غذای لذیذ با شرابهای افسانهای همراه خواهد شد، از جمله
Krug Grande Cuvée
Rare Rosé Champagne
Domaine Vincent Dancer
Marques de Murrieta Castillo Ygay
Ridge Vineyards
Graham’s Port
کلاسهای تخصصی و نمایشگاههای تولیدکنندگان
کلاسهای تخصصی در مکانهای برتر میامی برگزار میشوند و روندهای ضروری ایمنی مواد غذایی، تهیه مواد غذایی محلی و فناوری مهماننوازی را پوشش میدهند. تولیدکنندگان برجسته امسال عبارتند از
Dom Pérignon Plénitude 3
Harlan Estate
Château Cheval Blanc
Egon Müller
Liber Pater
Château Angélus
چهرههای شاخص آمریکای جنوبی
ستارههای نوظهور بورگاندی
تجربیات منتخب غذا و نوشیدنی
روز شنبه، ناهارهای انحصاری با میزبانی حامیان مالی برگزار میشود که غذاهای عالی را با شرابهای خاص ترکیب میکند و برای صاحبان رستورانها و خریداران نهادی که به دنبال طراحی برنامههای تست سطح بالا یا ایجاد مشارکت با تأمینکنندگان هستند، عالی است.
روز یکشنبه، مهمانان میتوانند ماجراجویی مورد نظر خود را انتخاب کنند از تجربه خاویار و شامپاین با TheOnlyCaviar متعلق به آرون پاول، بازیگر ، تا ناهار با طعم ترافل و تماشای ساعتهای کلکسیونی با Masseto، یا سفر با جت شخصی به باهاما برای صرف ناهار توسط سرآشپز ماسایوکی کوماستو.
تأثیر بر صنعت غذا، نوشیدنی و مهماننوازی فراتر از تجمل
ترویج تنوع، آموزش و پایداری
تعهد Golden Vines به پایداری غذا و نوشیدنی فراتر از خود رویداد است. حراج زنده معتبر که توسط Sotheby’s برگزار میشود، برای بنیاد Gérard Basset gerardbassetfoundation.org جمعآوری کمک میکند و به استعدادهای کمتر معرفیشده در صنعت جهانی غذا، نوشیدنی و مهماننوازی قدرت میبخشد.
ماموریت بنیاد
ترویج مسیرهای آموزشی برای متخصصان جوان
حمایت از آموزش مدیریت غذا و نوشیدنی
ارائه بورسیه و راهنمایی به رهبران متنوع نسل بعدی
با انجام این سرمایهگذاریها، Golden Vines تلاشهای شرکتهای غذا و نوشیدنی را برای ایجاد صنعتی مقاومتر، نوآورتر و فراگیرتر پیش میبرد.
تجربه Golden Vines – نگاهی اجمالی به برنامه
جمعه، 7 نوامبر
کلاسهای تخصصی زنان شاخص در صنعت شراب، چهرههای شاخص ایتالیایی، بورگاندی، Dom Pérignon و غیره
جشن Golden Vines در ساختمان Alfred I. DuPont
حراج زنده به نفع بنیاد Gérard Basset
سرگرمی ویژه، غذاهای دارای ستاره میشلن و شرابهای خاص
شنبه، 8 نوامبر
ناهارهای انحصاری با میزبانی حامیان مالی با حضور تولیدکنندگان مشهور
مراسم اهدای جوایز Golden Vines در Faena Forum
رونمایی از Dom Pérignon Vintage 2008 Plénitude 2
هنر آشپزی توسط سرآشپز کایل کاناتون
یکشنبه، 9 نوامبر
برانچ خاویار و شامپاین ویژه
سفر اختیاری با جت شخصی به جزایر Exuma، باهاما
تجربیات موضوعی ناهار ترافل در F.P. Journe، بازدید از گاوصندوق خودروهای سوپر اسپرت با Château Latour
بلیتهای VIP و موارد موجود
هزینه بلیتهای Golden Vines 15000 دلار برای هر نفر است و شامل موارد زیر میشود
دسترسی به شبهای جشن، کلاسهای تخصصی و ناهارهای حامیان مالی
خدمات دربان VIP توسط Knightsbridge Circle سفر، اقامت، پشتیبانی محلی
تجربه یکشنبه به انتخاب شما منوط به در دسترس بودن
چمدان سفارشی VinGardeValise و تگ چمدان انحصاری Grant Macdonald
برای مهمانان آمریکایی 80 درصد از قیمت بلیت از طریق America’s Charities Inc مشمول کسر مالیات است.
برای رزرو صندلی خود، با tickets liquidicons.com تماس بگیرید یا به liquidicons.com thegoldenvines مراجعه کنید.
رهبران رستوران و مهماننوازی چه میتوانند از مدل Golden Vines بیاموزند؟
سرمایهگذاری در تجربیات منحصربهفرد مهمان رویدادهای شراب و نوشیدنیهای لوکس، غذاخوری تجربی، مهماننوازی در سطح جهانی و داستانسرایی را با هم ترکیب میکنند که کلید بازاریابی موفق رستوران است.
حمایت از برتری محلی و جهانی برندهای غذایی پایدار و برچسبهای کمیاب صنعت نوشیدنی را برای متمایز شدن در بازارهای رقابتی معرفی کنید.
پذیرش نوآوری در منو از نوشیدنیهای آداپتوژن گرفته تا ماست پر پروتئین، روندهای جهانی غذا و نوشیدنی را دنبال کنید و آنها را به منوی خود بیاورید.
ایجاد اجتماع و بازگشت به جامعه از برنامههای آموزشی و تنوع صنعت حمایت کنید – طرفداران، شرکا و مشتریان متوجه تأثیر شما میشوند.
نکته کلیدی برای مدیران غذا و نوشیدنی و مدیران مهماننوازی
هر یک از عناصر Golden Vines – از پایداری و تنوع گرفته تا هنر آشپزی و ایجاد ارتباط – یک طرح کلی برای مدیریت مدرن غذا و نوشیدنی است. چه یک مدیر خدمات غذایی باشید که قصد دارید یک رویداد پیشرو در زمینه مد برگزار کنید، چه یک مدیر مهماننوازی که به دنبال تأمینکنندگان جدید است یا یک مدیر غذا و نوشیدنی که به دنبال استعداد و الهام است، بینشهای حاصل از جشن برجسته میامی ارزش تجلیل دارد.
خلاصه
جشنواره Golden Vines ، رویدادی منحصر به فرد در حوزه شراب و نوشیدنیهای خاص، برای اولین بار در آمریکا و در شهر میامی برگزار میشود. این جشنواره سه روزه فرصتی استثنایی برای مدیران، رستورانداران و فعالان صنعت غذا و نوشیدنی است تا با آخرین ترندها، چهرههای برجسته جهانی و نوآوریهای این صنعت آشنا شوند. تمرکز ویژه این رویداد بر پایداری، آموزش و ایجاد فرصتهای برابر در این صنعت است. در حاشیه این جشنواره، کلاسهای تخصصی، نمایشگاههای تولیدکنندگان و تجربیات خاص غذا و نوشیدنی برگزار میشود. بخشی از عواید حاصل از این رویداد به حمایت از استعدادهای کمتر معرفی شده در صنعت غذا و نوشیدنی اختصاص مییابد.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟