مجله خبری اگروفودز

نسل نوآوری کرد: روش جدید «نستله» برای نجات شکلات از بحران

نسل نوآوری کرد: روش جدید «نستله» برای نجات شکلات از بحران

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از وبسایت « ood avigator» گزارش می‌دهد، شرکت نستله estlé روش جدید و ثبت‌شده‌ای را برای استفاده بیشتر از میوه کاکائو در تولید شکلات ابداع کرده است. این نوآوری در حالی رخ می‌دهد که بخش کاکائو با نوسانات شدید و بحران‌های متعددی روبروست. نستله با…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از وبسایت « ood avigator» گزارش می‌دهد، شرکت نستله estlé روش جدید و ثبت‌شده‌ای را برای استفاده بیشتر از میوه کاکائو در تولید شکلات ابداع کرده است. این نوآوری در حالی رخ می‌دهد که بخش کاکائو با نوسانات شدید و بحران‌های متعددی روبروست. نستله با این فرآیند جدید می‌تواند تا 30 بیشتر از میوه کاکائو، شامل پالپ، جفت و پوسته غلاف، در تولید شکلات استفاده کند؛ بخش‌هایی که در روش سنتی دور ریخته می‌شدند. در این روش، تمام قسمت‌های داخل غلاف کاکائو به صورت یک توده مرطوب جمع‌آوری و به‌طور طبیعی تخمیر می‌شود که طعم اصلی شکلات را حفظ می‌کند. پس از آسیاب، برشته و خشک شدن، این توده به شکل پولک‌های شکلاتی آماده برای تولید شیرینی در می‌آید. لوئیز بارت ouise arrett ، رئیس مرکز تحقیق و توسعه شیرینی نستله در یورکِ انگلستان، می‌گوید این تکنیک نوآورانه به کشاورزان کمک می‌کند تا با استفاده بهینه از محصولات خود، بر چالش‌های ناشی از تغییرات آب‌وهوایی غلبه کنند. نستله در حال بررسی امکان توسعه این فناوری در مقیاس بزرگ است.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا

استفاده بهینه از ضایعات کاکائو و افزایش بهره‌وری می‌تواند هزینه‌های تولید را کاهش داده و فرصت‌های جدیدی برای تولید محصولات شکلاتی با ارزش افزوده در ایران ایجاد کند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *