مجله خبری اگروفودز

تشکیل کمیته صنایع غذایی در مجلس کلید خورد؛ امید به گشایش گره‌های صنعت غذا

تشکیل کمیته صنایع غذایی در مجلس کلید خورد؛ امید به گشایش گره‌های صنعت غذا

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش می‌دهد: دکتر یوسف قاضی‌عسگر، رئیس انجمن صنفی بیسکوییت، شیرینی و شکلات ایران و رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان، از تشکیل یک کمیته اختصاصی صنایع غذایی در مجلس شورای اسلامی خبر داد. این کمیته، که…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش می‌دهد:

دکتر یوسف قاضی‌عسگر، رئیس انجمن صنفی بیسکوییت، شیرینی و شکلات ایران و رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان، از تشکیل یک کمیته اختصاصی صنایع غذایی در مجلس شورای اسلامی خبر داد. این کمیته، که ذیل فراکسیون کشاورزی مجلس فعالیت خواهد کرد و قرار است طی دو هفته آینده به‌صورت تخصصی فعالیت خود را آغاز کند، با هدف بررسی متمرکز و پیگیری مشکلات حقوقی، نظارتی و قانون‌گذاری این صنعت حیاتی، گام مهمی در جهت حل چالش‌های ساختاری و تقویت تعامل بخش خصوصی با نهاد قانون‌گذار محسوب می‌شود. این خبر مهم در چهارمین گردهمایی بزرگ صنعت غذا در اصفهان اعلام شد.

تشکیل کمیته تخصصی: گامی نوین در قانون‌گذاری صنایع غذایی

نایب‌رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران در این گردهمایی اظهار داشت: «با پیگیری‌های مستمر و بی‌وقفه فعالان و تشکل‌های صنعت غذا، موفق شدیم مصوبه ارزشمند تشکیل کمیته صنایع غذایی را در فراکسیون کشاورزی مجلس دریافت کنیم.» وی افزود که دکتر فلسفی، رئیس فراکسیون کشاورزی، وعده داده است که این کمیته ظرف دو هفته آینده رسماً فعالیت خود را آغاز کند تا مسائل مربوط به حوزه قانون‌گذاری و نظارت در صنعت غذا را به‌طور متمرکز و تخصصی دنبال کند.

ثمره همدلی و پیگیری‌های مستمر بخش خصوصی

دکتر قاضی‌عسگر با تأکید بر اینکه این دستاورد حاصل همدلی و هم‌افزایی بی‌نظیر تشکل‌های بخش خصوصی و همراهی مؤثر نهادهای تصمیم‌ساز کشور است، افزود: «امروز صنعت غذا بیش از هر زمان دیگری نیازمند حضور فعال و مؤثر در فرآیند قانون‌گذاری است و تشکیل این کمیته می‌تواند نقطه عطفی برای تقویت ارتباط پایدار بخش خصوصی با نهاد قانون‌گذار و تسهیل تصمیم‌سازی‌های کلان در سطح ملی باشد.»

اهداف راهبردی صنعت غذای اصفهان: از همگرایی تا جهانی شدن

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان در ادامه سخنان خود، سه هدف راهبردی که چندین سال پیش برای توسعه صنعت غذای استان تعیین شده بود را تشریح کرد. او گفت: «نخستین هدف، همگرایی و ایجاد هم‌افزایی میان تولیدکنندگان استان بود که با تشکیل انجمن صنایع غذایی و کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی اصفهان با موفقیت محقق شد. دومین محور، حضور مؤثر و پررنگ در تشکل‌ها و انجمن‌های ملی بود و سومین هدف، حرکت هدفمند و برنامه‌ریزی‌شده به‌سوی بازارهای بین‌المللی است.»

حضور جهانی: پاویون اصفهان در گلفود 2026

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع حضور بین‌المللی صنعت غذای اصفهان اشاره کرد و افزود: «با حمایت قاطع اتاق بازرگانی اصفهان، نخستین پاویون اختصاصی صنعت غذای استان در نمایشگاه بین‌المللی گلفود (Gulfood) 2026 امارات متحده عربی طراحی شده است. شش شرکت از تولیدکنندگان برتر استان در فضایی به مساحت 60 متر مربع حضور خواهند یافت.» دکتر قاضی‌عسگر این حضور را نقطه آغاز حرکت جدی‌تر و رو به رشد صنعت غذای اصفهان در بازارهای جهانی دانست.

تداوم تعامل برای تثبیت جایگاه صنعت غذا

قاضی‌عسگر در پایان سخنان خود بر اهمیت تداوم تعامل و همکاری سازنده میان دولت و بخش خصوصی تأکید کرد و گفت: «موفقیت‌های اخیر نتیجه همدلی، هماهنگی و هم‌افزایی همه ارکان صنعت غذاست. باید این مسیر را با امید، همکاری و نگاهی ملی ادامه دهیم تا بتوانیم جایگاه واقعی و شایسته صنعت غذایی کشور را هم در اقتصاد ایران و هم در منطقه تثبیت کنیم.»

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

تشکیل کمیته تخصصی صنایع غذایی در مجلس فرصتی طلایی برای فعالان داخلی است تا با مشارکت در فرآیند قانون‌گذاری، موانع تولید و صادرات را برطرف کنند. این حرکت می‌تواند به بهبود فضای کسب‌وکار، جذب سرمایه و تثبیت جایگاه منطقه‌ای صنعت غذایی ایران کمک شایانی نماید.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *