تأمین بودجه بیشتر برای شبکهای که به دنبال حل مشکلات ایمنی مواد غذایی در بریتانیا است
شبکه تحقیقات ایمنی مواد غذایی FSRN که در تلاش برای حل مشکلات اصلی ناشی از غذا در بریتانیا است، بودجه بیشتری دریافت کرد این شبکه که توسط مؤسسه Quadram میزبانی میشود و توسط دکتر Matthew Gilmour و دکتر Maria Traka رهبری میشود، در سال 2022 با بودجه 1 6 میلیون پوندی 2 1 میلیون دلار از شورای تحقیقات بیوتکنولوژی و علوم زیستی BBSRC و سازمان استانداردهای غذایی FSA تأسیس شد
این شبکه اکنون مبلغ 650 000 پوند 863 000 دلار طی سه سال دریافت کرده است که این امر سرعت بخشیدن به ترجمه تحقیقات به راه حلهای ایمنی مواد غذایی در دنیای واقعی، تقویت ارتباطات در سراسر سیستم غذایی و تقویت سرمایهگذاری برای مقابله با خطرات نوظهور و در حال تحول را به همراه خواهد داشت
چهار حوزه تمرکز
هر سال در بریتانیا، بیماریهای ناشی از غذا باعث بیش از 2 4 میلیون مورد مسمومیت غذایی میشود و حدود 11 میلیارد پوند 14 6 میلیارد دلار برای اقتصاد هزینه دارد مرحله بعدی برنامه این شبکه دارای چهار حوزه اولویت است
1 کاهش خطر ناشی از پاتوژنهایی مانند E coli در غذاهای آماده مصرف، بیوفیلمها و بررسی نظارت بر پاتوژنها
2 درک خطرات جدید و نوظهور، مانند تغییرات آب و هوایی، منابع پروتئینی گیاهی و حشرات و راهنمایی برای کشاورزی عمودی
3 نحوه استفاده از دانش و فناوری ایمنی مواد غذایی در شیوههای سنتی این شامل آموزشهای معتبر، نقشهبرداری از زنجیره تأمین و راههای به اشتراکگذاری دادههای میکروبی در سراسر صنعت است
4 بررسی ایمنی مواد غذایی خانگی و درک خطرات نگهداری و آمادهسازی و باورها و رفتارهای مصرفکنندگان هدف یافتن راههای مؤثر برای بهبود ایمنی مواد غذایی در خانه است
دکتر گیلمور، مدیر FSRN و رهبر گروه تحقیقاتی مؤسسه Quadram، گفت «شبکه تحقیقات ایمنی مواد غذایی نشان داده است که وقتی کسبوکارها و محققان مواد غذایی را در یک اتاق جمع میکنید تا مشکلات دنیای واقعی را حل کنند، چه چیزی ممکن است »
وی افزود «از روز اول، مدل ما بر اساس گوش دادن برای درک نیازهای واقعی کسبوکارها برای مدیریت ریسک و پیشی گرفتن از چالشهای نوظهور ساخته شده است با تکیه بر این بینشها، ما مشارکتهایی را ایجاد کردهایم که مزایای عملی را ارائه میدهند و در عین حال، دید واضحتری از چشمانداز گستردهتر تحقیقات ایمنی مواد غذایی به دولت میدهند »
پیشرفتهای تاکنون
این شبکه شامل تقریباً 500 عضو از 290 سازمان است این شبکه 11 کارگاه آموزشی برگزار کرده و از 42 پروژه پشتیبانی کرده است و 1 88 میلیون پوند 2 5 میلیون دلار بودجه برای متحد کردن محققان علمی با دیدگاههای صنعت و سیاستگذاری توزیع کرده است همچنین آموزش و کمک به محققان و SMEهای نوپا ارائه داده است پروژههای پشتیبانیشده شامل چگونگی کاهش خطر پاتوژنهای میکروبی، درک خطر در غذاها و فرآیندهای جدید و بهکارگیری دانش جدید در ایمنی مواد غذایی، از جمله برای مصرفکنندگان در خانه است
در پاسخ به شیوع E coli تولیدکننده سم شیگا STEC ، FSRN با انجمن غذاهای سرد، در هماهنگی پاسخگویی در بین کسبوکارها، آزمایشگاههای آزمایش مواد غذایی و دولت، برای توسعه یک آزمایش STEC مناسب و روشن کردن مقررات و رویههای گزارشدهی مربوط به STEC نقش دارد
الک کیریاکیدس، مشاور ایمنی مواد غذایی، گفت «FSRN ثابت کرده است که یکی از شبکههای تحقیقاتی با ارزش افزوده برای متخصصان ایمنی مواد غذایی است که در آن چالشهای ایمنی مواد غذایی امروزی را میتوان بررسی کرد و راهحلهای هدفمند را توسعه داد »
پروفسور آن فرگوسن-اسمیت، رئیس اجرایی BBSRC، گفت «تضمین یک سیستم غذایی ایمن، انعطافپذیر و آماده برای آینده یک اولویت ملی است و به همکاری قوی بین علم، صنعت و دولت بستگی دارد با متحد کردن بینش آکادمیک با تخصص دنیای واقعی، این شبکه قبلاً قدرت خود را برای ارائه راهحلهای عملی برای چالشهای پیچیده ایمنی مواد غذایی نشان داده است »
این شبکه شامل مؤسسه Quadram، دانشگاه نیوکاسل، دانشگاه ساوتهمپتون، Fera Science، دانشگاه لیدز، آژانس تنظیم مقررات داروها و محصولات بهداشتی، FSA، الک کیریاکیدس، کنسرسیوم محصولات تازه، Samworth Brothers، دانشگاه کوئینز بلفاست، انجمن حشرات خوراکی بریتانیا، Asda و انجمن غذاهای سرد است
خلاصه
شبکه تحقیقات ایمنی مواد غذایی FSRN در بریتانیا، که به دنبال حل مشکلات ایمنی مواد غذایی است، بودجه بیشتری دریافت کرد این بودجه برای تسریع در ارائه راه حلهای ایمنی غذایی، تقویت ارتباطات در سیستم غذایی و مقابله با خطرات نوظهور استفاده میشود FSRN بر کاهش خطر پاتوژنها، درک خطرات جدید، استفاده از دانش ایمنی غذا در شیوههای سنتی و بهبود ایمنی غذا در خانه تمرکز دارد این شبکه با مشارکت سازمانهای مختلف، در حال حاضر در حال توسعه آزمایشهای E coli و ارائه آموزش به محققان است هدف نهایی، ایجاد یک سیستم غذایی ایمن، انعطافپذیر و آماده برای آینده است
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟