مجله خبری اگروفودز

تهران در صدر جدول تخلفات آرد و نان؛ خبری از احتکار نیست

تهران در صدر جدول تخلفات آرد و نان؛ خبری از احتکار نیست

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد، کامران ملکی صادقی، رئیس گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات، اعلام کرد تهران در زمینه تخلفات آرد و نان رکورددار است. بر اساس بازرسی‌های انجام شده، بسیاری از نانوایی‌ها در تهران نرخنامه را نصب نمی‌کنند که این امر موجب گران‌فروشی و…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد، کامران ملکی صادقی، رئیس گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات، اعلام کرد تهران در زمینه تخلفات آرد و نان رکورددار است. بر اساس بازرسی‌های انجام شده، بسیاری از نانوایی‌ها در تهران نرخنامه را نصب نمی‌کنند که این امر موجب گران‌فروشی و کم‌فروشی می‌شود.

ملکی صادقی در خصوص احتکار آرد و نان گفت: “در بازرسی‌ها، به مواردی از احتکار برخورد شده است که بیشتر به صورت سهمیه در اختیار اشخاص قرار می‌گیرد. این موارد به ندرت اتفاق می‌افتند و معمولاً با هدف قاچاق و جابجایی کالاها صورت می‌گیرند اما تا به امروز آمار و گزارشات قابل توجهی درباره احتکار آرد نداشته‌ایم.” وی افزود که به نظر می‌رسد معضل احتکار آرد در حال حاضر به حداقل رسیده است.

رئیس گشت‌های مشترک سازمان تعزیرات در ادامه با اشاره به گران‌فروشی و کم‌فروشی در نانوایی‌ها گفت: “بیشترین موارد گران‌فروشی و کم‌فروشی در این واحدهای صنفی وجود دارد. همچنین، عدم نصب نرخنامه‌ها از سوی برخی نانوایی‌ها در شهر تهران یک مشکل جدی است.” وی اظهار داشت که رعایت نرخنامه‌ها در اکثر استان‌های کشور به طور کلی انجام می‌شود، اما در تهران، تنها تعداد معدودی از نانوایی‌ها این قوانین را رعایت می‌کنند و در حال شناسایی هستند تا برخورد قانونی با آنها صورت گیرد.

ملکی صادقی تأکید کرد که وضعیت احتکار آرد نسبتاً تحت کنترل است، اما گران‌فروشی و کم‌فروشی در نانوایی‌ها همچنان چالش‌برانگیز است و تلاش‌های قانونی برای شناسایی و برخورد با تخلفات در حال انجام است.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

عدم رعایت نرخنامه و تخلفات نانوایی‌ها در تهران فرصتی برای نانوایی‌های صنعتی و زنجیره‌ای ایجاد می‌کند تا با ارائه کیفیت و قیمت مناسب، سهم بازار خود را افزایش دهند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *