خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از «فود اند بیوریج مگزین» گزارش میدهد…
در قلب سان ولی، رستوران فیاما با آشپزی بر پایه آتش، مواد اولیه فصلی را به غذاهای ایتالیایی تبدیل میکند. سرآشپزهای این رستوران، بریت رسینیو و کینزی لودلر-رسینیو، با استفاده از محصولات تازه و پروتئینهای محلی، طعمهای جدید و پیچیدهای خلق میکنند که تنها با آتش مستقیم قابل دستیابی است.
فلسفه فیاما: شعلهای کوچک، طعمی بزرگ
نام رستوران که در زبان ایتالیایی به معنای “شعله کوچک” است، منعکس کننده فلسفه آشپزی با آتش مستقیم است که ضمن احترام به سنتها، به جامعه نیز ارج مینهد. مواد اولیه از کشاورزان و دامداران محلی تهیه میشوند و هر غذا را در چشمانداز و ریتم فصلی منطقه غرق میکنند. به گفته سرآشپز بریت: «آشپزی روی آتش مستقیم، چیزی فراتر از مواد اولیه را متحول میکند. این کار کل تجربه را شکل میدهد. گرما، عطر و طعمهای در حال تحول مواد اولیه تازه و محلی، غذاخوردن را تشویق میکند تا سرعت خود را کم کنند، از هر لقمه لذت ببرند و با غذا و یکدیگر ارتباط برقرار کنند.»
تجربهای صمیمی و پرشور در فیاما
با ورود به فیاما، تجربهای صمیمی و پرشور را حس خواهید کرد. گرما نه تنها از شومینه بلکه از نحوه گرد هم آوردن مردم در این فضا ساطع میشود. سرآشپزها فضایی برای غذاخوری ایجاد کردهاند که در آن هر جزئیات، از سوسوی نور آتش گرفته تا سرعت هر وعده غذایی، هدفمند است. این فضا روحی دارد، حسی است و برای ماندگاری طراحی شده است، وعدهای غذایی که به همان اندازه که چشیده میشود، باید احساس شود.
کوکتلهای خلاقانه با الهام از آشپزی
برنامه کوکتلهای فیاما، فلسفه اصلی رستوران را از طریق کوکتلهای الهام گرفته از غذا، که هر کدام داستان منحصر به فرد خود را روایت میکنند، تجسم میبخشد. کوکتل سیسیلیانو که با جین، مرکبات و روغن زیتون خانگی فیاما تهیه میشود، سواحل آفتابی پالرمو را در پس زمینه کوههای آیداهو تداعی میکند. تعادل آتش، طعم و مکان، اخیراً فیاما را مفتخر به دریافت نشان “چهار الماس AAA” کرده و آن را به یک مقصد غذاخوری تبدیل کرده است که ارزش جستجو کردن را دارد.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
رستورانهای ایرانی نیز میتوانند با الگوبرداری از فیاما و استفاده از مواد اولیه محلی و آشپزی بر پایه آتش، تجربهای منحصربهفرد برای مشتریان خود خلق کنند و ضمن حمایت از تولیدکنندگان داخلی، به جذب گردشگران نیز کمک کنند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟