مجله خبری اگروفودز

جوایز برتر صنعت غذا در سال ۲۰۲۶ معرفی شدند

جوایز برتر صنعت غذا در سال ۲۰۲۶ معرفی شدند

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از foodandbeveragemagazine گزارش می‌دهد: جوایز فابی (FABI) جشن خلاقیت‌های آشپزی که آینده خدمات غذایی را شکل می‌دهند؛ ثبت‌نام برای جوایز ۲۰۲۶ آغاز شد. جوایز فابی (Food and Beverage – FABI) که توسط انجمن ملی رستوران‌داران آمریکا برگزار می‌شود، به محصولاتی اهدا می‌شود که نوآوری‌های غذایی…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از foodandbeveragemagazine گزارش می‌دهد:

جوایز فابی (FABI) جشن خلاقیت‌های آشپزی که آینده خدمات غذایی را شکل می‌دهند؛ ثبت‌نام برای جوایز ۲۰۲۶ آغاز شد. جوایز فابی (Food and Beverage – FABI) که توسط انجمن ملی رستوران‌داران آمریکا برگزار می‌شود، به محصولاتی اهدا می‌شود که نوآوری‌های غذایی را بازتعریف کرده و منوهای خدمات غذایی را متحول می‌کنند.


جوایز FABI؛ ویترینی برای ترندهای صنعت غذا

این جوایز معتبر، پیشرفت‌هایی را ارج می‌نهند که ترندهای صنعت را تعیین کرده و تجربه‌های جدید غذاخوری را الهام می‌بخشند. برندگان در نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌داران که از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ می ۲۰۲۶ (۲۶ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵) در مک‌کورمیک پلیس شیکاگو برگزار می‌شود، معرفی خواهند شد.


تغییر انتظارات مشتریان، محرک نوآوری در صنعت غذا

تام سیندریک (Tom Cindric)، رئیس نمایشگاه‌های گروه خدمات غذایی اینفورما کانکت (Informa Connect Foodservice Group)، می‌گوید: «رستوران‌ها در حال تطبیق با هزینه‌های بالاتر و تغییر انتظارات مصرف‌کنندگان هستند، که این امر باعث ایجاد خلاقیت قابل توجهی در سراسر مواد غذایی و نوشیدنی شده است. جوایز فابی این نوآوری‌ها را جشن می‌گیرد – از مواد اولیه نسل جدید گرفته تا الهام‌گیری از طعم‌های جهانی – و شرکت‌هایی را که آینده خدمات غذایی را شکل می‌دهند، برجسته می‌کند.»


جوایز FABI؛ بازتابی از تکامل صنعت غذا

با توجه به اینکه فعالان این صنعت با فشارهای اقتصادی فزاینده، از جمله محدودیت‌های زنجیره تامین، افزایش هزینه‌های مواد اولیه و چالش‌های مربوط به نیروی کار، دست و پنجه نرم می‌کنند، تقاضای مصرف‌کنندگان برای گزینه‌های منوی منحصر به فرد و سالم‌تر همچنان رو به افزایش است.


تقاضای مشتریان برای تجربه‌های غذایی جدید

بر اساس گزارش وضعیت صنعت ۲۰۲۵ انجمن ملی رستوران‌داران، ۸۶ درصد از مصرف‌کنندگان به دنبال تجربه‌های غذایی جدید و منحصر به فرد هستند، در حالی که تقاضا برای انتخاب‌های منوی سالم‌تر ۲۳ درصد افزایش یافته است. در سالن نمایشگاه، ۶۳ درصد از شرکت‌کنندگان به دنبال منابع غذایی و ۳۰ درصد به دنبال منابع نوشیدنی بودند، که این موضوع نقش این رویداد را به عنوان قطب صنعت برای کشف ترندها و نوآوری‌های نوظهور برجسته می‌کند.


مزایای دریافت جایزه FABI

برندگان جایزه فابی از طریق پلتفرم‌های مختلف، از جمله کمپین‌های بازاریابی نمایشگاه، پوشش رسانه‌ای و جلسات انحصاری مزه کردن فابی، در معرض دید قرار می‌گیرند، که به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا محصولات برنده جایزه را از نزدیک تجربه کنند.


جوایز ویژه برای خلاقیت و نوآوری

علاوه بر این، گروه منتخبی از برگزیدگان فابی به دلیل خلاقیت، نوآوری و پتانسیل تاثیرگذاری استثنایی انتخاب خواهند شد. این افراد از طریق نمایشگاه The Culinary Experience و فرصت‌های تبلیغاتی در طول سال، از جمله استفاده مادام‌العمر از لوگوی جایزه فابی بر روی بسته‌بندی و مواد، دیده شدن بیشتری خواهند داشت.

برندی میلر (Brandie Miller)، یکی از بنیانگذاران موچی لاو (Mochi Love) و دریافت کننده جایزه فابی ۲۰۲۵، می‌گوید: «جایزه فابی فراتر از نمایشگاه تجاری، باعث دیده شدن ما شد و دستاوردهای ما را تایید کرد.»


اعضای هیئت داوران جوایز FABI 2026

هیئت داوران ۲۰۲۶ شامل مجموعه‌ای از رهبران برجسته در توسعه آشپزی، عملیات و نوآوری محصول است، از جمله:

ضیاء احمد (Zia Ahmed)، دانشگاه ایالتی اوهایو
پاتریشیا کوبه (Patricia Cobe)، مجله Restaurant Business
بکی دیویس (Becky Davis)، شرکت وندیز
ماریون گیبسون (Marion Gibson)، آرامارک
فارلی کایزر (Farley Kaiser)، McLane Fresh
پل پسزیبیلski (Paul Pszybylski)، کالیفرنیا پیتزا کیچن
رابین روزنبرگ (Robin Rosenberg)، رستوران‌های لوی
جی اسمیت (Jay Smith)، Bloomin’ Brands
برت تورن (Bret Thorn)، Nation’s Restaurant News


گردهمایی بهترین‌های صنعت غذا در نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌داران

پل پسزیبیلسکی، معاون نوآوری آشپزی در کالیفرنیا پیتزا کیچن، می‌گوید: «نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌داران جایی است که بهترین ایده‌ها، محصولات و افراد در صنعت غذا گرد هم می‌آیند. این یک افتخار است که به برجسته کردن نوآوری‌هایی که تجربه غذاخوری را برای رستوران‌ها و مهمانان به طور یکسان ارتقا می‌دهند، کمک کنیم.»


نحوه ثبت‌نام برای جوایز FABI 2026

ثبت‌نام تا ۲۱ ژانویه ۲۰۲۶ (۱ بهمن ۱۴۰۴) باز است. اسامی دریافت کنندگان جایزه در مارس ۲۰۲۶ (اسفند ۱۴۰۴) اعلام و در نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌داران ۲۰۲۶ تقدیر می‌شوند.

برای ثبت‌نام یا کسب اطلاعات بیشتر، به صفحه ثبت‌نام جوایز FABI مراجعه کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترندهای نوظهور غذا و نوشیدنی، گزارش ترندهای غذا و نوشیدنی ۲۰۲۵ را از نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌داران دانلود کنید.


درباره نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌داران

نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌داران، بزرگترین و تاثیرگذارترین رویداد خدمات غذایی در نیمکره غربی است که فعالان و متخصصان را از سراسر جهان گرد هم می‌آورد. این نمایشگاه که از سال ۱۹۱۹ برگزار می‌شود، نوآوری‌های پیشگامانه، استعدادهای آشپزی جهانی و آخرین راهکارهای صنعت در زمینه غذا، نوشیدنی، تجهیزات و فناوری را به نمایش می‌گذارد.

این نمایشگاه متعلق به اینفورما (Informa) است و توسط آن با همکاری انجمن ملی رستوران‌داران اداره می‌شود.

برای جزئیات بیشتر به www.nationalrestaurantshow.com مراجعه کنید.


تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

جوایز فابی فرصتی برای شناسایی ترندهای نوظهور و الگوبرداری از محصولات نوآورانه است. فعالان داخلی می‌توانند با بررسی برندگان این جوایز، ایده‌های جدیدی برای توسعه محصولات و خدمات خود به دست آورند و از این طریق، رقابت‌پذیری خود را در بازار افزایش دهند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *