خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از فودنوویگیتور گزارش میدهد، شرکت نستله، غول صنایع غذایی جهان، اخیراً همکاری استراتژیک خود را با سازمان جهانی کشاورزان (WFO)، بزرگترین تشکل جهانی کشاورزان، اعلام کرده است. این مشارکت با هدف افزایش تابآوری سیستمهای غذایی در برابر تغییرات اقلیمی، بهویژه در بخش لبنیات، و ترویج گسترده کشاورزی احیاگر در میان کشاورزان سراسر جهان شکل گرفته است تا هم آگاهی آنها را بالا برده و هم ظرفیت اجراییشان را تقویت کند.
همکاری استراتژیک برای آینده کشاورزی
محوریت تابآوری و کشاورزی احیاگر
این مشارکت روی کمک به کشاورزان برای افزایش تابآوری سیستمهای غذایی در برابر تغییرات اقلیمی، بهویژه در بخش لبنیات، متمرکز خواهد بود. نستله و سازمان جهانی کشاورزان (WFO) از پذیرش و بهکارگیری کشاورزی احیاگر حمایت کرده و برای ارتقای آگاهی کشاورزان و توانمندی آنها در پیادهسازی این شیوهها تلاش خواهند کرد. هر دو سازمان با همکاری مستقیم با کشاورزان، چالشهای آنها را درک کرده و مدلهای جدید کشاورزی را توسعه خواهند داد که هدف آن جذب نسل بعدی کشاورزان است.
نقش کشاورزان در پایداری زنجیره تامین
کریس هاگ، رئیس جهانی امور عمومی نستله، در این باره میگوید: «نستله در سطح جهانی به ۶۰۰,۰۰۰ کشاورز متکی است تا از تامین پایدار مواد اولیه خود اطمینان حاصل کند.» وی افزود: «کشاورزان، که عمیقاً از چالشهای تولید محصولات امروزی آگاه هستند، در تطبیق و یافتن راههایی برای کار با منابع طبیعی سیاره برای تولید غذا بسیار ماهرند. با شراکت با سازمان جهانی کشاورزان، ما میخواهیم کشاورزان را در مرکز قرار دهیم و بینشها و نگرانیهای آنها را برای کمک به تدوین سیاستهای غذایی به اشتراک بگذاریم.»
چشمانداز نستله: تامین پایدار و مزیت رقابتی
تعهد به کشاورزی احیاگر تا ۲۰۳۰
نستله تنها به دلیل پتانسیل کشاورزی احیاگر در کاهش کربن، به ترویج آن علاقهمند نیست، بلکه به این دلیل نیز هست که میتواند تابآوری زنجیرههای تامین جهانی را افزایش دهد. فرانک سن-مارتین، مدیر تاثیرات زیستمحیطی در تیم جهانی امور عمومی و تعامل ESG در نستله، توضیح میدهد: «موفقیت بلندمدت کسبوکار ما به تابآوری زنجیره تامینمان بستگی دارد، که از آن مواد اولیه کلیدی مانند قهوه، کاکائو و لبنیات را تامین میکنیم.» او ادامه داد: «ما معتقدیم که کشاورزی احیاگر کلیدی برای ایجاد یک تامین غذایی پایدارتر است و هدف ما این است که تا سال ۲۰۳۰، ۵۰ درصد از مواد اولیه کلیدی خود را از کشاورزانی تامین کنیم که شیوههای کشاورزی احیاگر را پیادهسازی میکنند.» تلاشهای نستله برای ترویج کشاورزی احیاگر، بنابراین، با هدف تامین امنیت برای زنجیره تامین خود این شرکت صورت میگیرد.
پایداری؛ محرک رشد و رقابتپذیری
سن-مارتین توضیح میدهد که پذیرش پایداری، مزیت رقابتی را برای نستله فراهم میکند، تابآوری بیشتری به زنجیره تامین آن میبخشد و به آن امکان میدهد تا رشد را باز کند. او تاکید میکند که کشاورزان در مرکز این فرآیند قرار دارند. آنها در میدان عمل هستند و بهترین افراد برای یافتن راههای جدید و پایدارتر برای کار با زمین میباشند.
ترویج و پشتیبانی از کشاورزان
شفافیت و داستانسرایی احساسی
در حالی که کشاورزی احیاگر پیش از این حضور قابل توجهی در ارتباطات شرکتی نستله داشته است، این شرکت چندملیتی به دنبال استفاده از علاقه مصرفکنندگان به شفافیت برای ترویج بیشتر آن است. سن-مارتین توضیح میدهد که هدف، ارائه ترکیبی از «داستانسرایی احساسی با استحکام اثبات» است.
حمایتهای عملی و نمایندگی جهانی
برای دستیابی به نتایج مطلوب در ترویج پذیرش کشاورزی احیاگر، نستله قصد دارد به کشاورزان برای پذیرش آن کمک کند. از بسیاری جهات، این موضوع در قلب مشارکت آن با سازمان جهانی کشاورزان (WFO) قرار دارد. اما نستله چگونه این کار را انجام خواهد داد؟ سن-مارتین توضیح میدهد: «نستله با ارائه مشاوره فنی، مشوقها و دسترسی به فناوری به کشاورزان کمک میکند.» با این حال، هدف اصلی این مشارکت، به اشتراک گذاشتن بینشهای کشاورزان با ذینفعان مربوطه در سراسر جهان است. سن-مارتین خاطرنشان میکند که کشاورزان اغلب نمیتوانند مزرعه را ترک کنند تا خود با سیاستگذاران و ذینفعان صحبت کنند، حداقل در سطح جهانی. هدف نستله این است که آنها را در صحنه جهانی نمایندگی کند و اطمینان حاصل کند که دیدگاههایشان شنیده میشود.
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
این روند فرصتی است برای واردات دانش کشاورزی احیاگر، کاهش مصرف آب و انرژی، و افزایش تابآوری محصولات داخلی در برابر اقلیم متغیر. کارآفرینان میتوانند با ارائه خدمات مشاوره فنی و فناوریهای مرتبط، یا سرمایهگذاری در زنجیرههای تامین پایدار، مزیت رقابتی کسب کنند.
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟