مجله خبری اگروفودز

تندیس طلایی سلامت غذا به گروه صنعتی «زر» رسید

تندیس طلایی سلامت غذا به گروه صنعتی «زر» رسید

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی، پژوهشی زر گزارش می‌دهد: گروه صنعتی و پژوهشی زر در پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا، موفق به دریافت «نشان و تندیس زرین سلامت» شد. این دستاورد به پاسِ کیفیت بالای محصولات، تنوع گسترده و توجه ویژه به ارتقای سلامت در…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی، پژوهشی زر گزارش می‌دهد: گروه صنعتی و پژوهشی زر در پنجمین جشنواره ملی سلامت غذا، موفق به دریافت «نشان و تندیس زرین سلامت» شد. این دستاورد به پاسِ کیفیت بالای محصولات، تنوع گسترده و توجه ویژه به ارتقای سلامت در صنایع غذایی به این گروه تعلق گرفته است.

این جشنواره در سوم شهریورماه ۱۴۰۴ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. امیر پویا قندهاری یزدی، مدیر تحقیق و توسعه شرکت زرمارون و نماینده رئیس هیأت مدیره گروه زر، تندیس زرین سلامت را دریافت کرد.

قندهاری در سخنانی با اشاره به دستاوردهای گروه زر گفت: «زرمارون دارای چهار محصول در حوزه مدیکال فودها است که شامل پاستا، پودر نان، پودر کیک و پودر مافین ویژه بیماران پی‌کی‌یو (PKU) می‌شود. در این جشنواره، محصول پودر نان ویژه بیماران پی‌کی‌یو موفق به کسب تندیس و نشان زرین سلامت شد.»

وی افزود: «کسب این افتخار برای ما بسیار ارزشمند است، زیرا تأییدی بر حرکت گروه زر در مسیر اهداف کلان خود، یعنی ارتقای کیفیت و سلامت محصولات، محسوب می‌شود.»

جشنواره ملی سلامت غذا با همکاری انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و با هدف ارتقای سطح سلامت مواد غذایی برگزار شد. این رویداد به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی و صنعتی کشور، بستری برای معرفی دستاوردها و ارتقای استانداردهای سلامت در صنایع غذایی فراهم می‌آورد.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

تأکید بر تولید محصولات سلامت‌محور، فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی جهت ورود به بازارهای جدید و پاسخگویی به نیازهای خاص مصرف‌کنندگان ایجاد می‌کند. سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه برای تولید محصولات تخصصی مانند غذاهای دارویی، مزیت رقابتی ایجاد خواهد کرد.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *