مجله خبری اگروفودز

گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی قریب‌الوقوع «کرافت‌ هاینز» بالا گرفت

گمانه‌زنی‌ها درباره جدایی قریب‌الوقوع «کرافت‌ هاینز» بالا گرفت

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از وال استریت ژورنال گزارش می‌دهد، شرکت بزرگ صنایع غذایی کرفت هاینز (Kraft Heinz) در آستانه اعلام یک جدایی تاریخی است. این تصمیم که بر اساس گزارش‌های منتشر شده، می‌تواند در همین هفته نهایی شود، شامل جدا کردن بخش بزرگی از کسب‌وکار این شرکت، از…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از وال استریت ژورنال گزارش می‌دهد، شرکت بزرگ صنایع غذایی کرفت هاینز (Kraft Heinz) در آستانه اعلام یک جدایی تاریخی است. این تصمیم که بر اساس گزارش‌های منتشر شده، می‌تواند در همین هفته نهایی شود، شامل جدا کردن بخش بزرگی از کسب‌وکار این شرکت، از جمله محصولات کرفت، خواهد بود و تمرکز شرکت را بر روی سس‌ها، چاشنی‌ها و اسپردها معطوف می‌کند.

بر اساس این گزارش، منابع آگاه تخمین می‌زنند که ارزش دو واحد جداگانه بیشتر از ارزش فعلی ۳۳ میلیارد دلاری بازار کرفت هاینز خواهد بود، هرچند که وال استریت ژورنال تاکید کرده است که برنامه‌ها و زمان‌بندی‌ها ممکن است در آخرین لحظات تغییر کنند.

ادغام اصلی دو غول غذایی آمریکایی، کرفت و هاینز، در سال ۲۰۱۵ با سرمایه‌گذاری مشترک برکشایر هاتاوی (Berkshire Hathaway) متعلق به وارن بافت (Warren Buffett) و شرکت سهامی خصوصی برزیلی 3G Capital انجام شد. با این حال، مشکلات از سال ۲۰۱۹ و با کاهش ۱۵ میلیارد دلاری ارزش محصولات گوشتی کرفت و اسکار مایر (Oscar Mayer) آغاز شد.

این جدایی احتمالی از الگوی سایر شرکت‌های چندملیتی پیروی می‌کند، از جمله یونیلیور (Unilever) که در حال فروش بخش بستنی خود و سایر برندهای غذایی است. شرکت کلاگ (Kellogg Company) نیز اخیراً به دو شرکت کلاگ‌نوا (Kellanova) و WK Kellogg تقسیم شد که هر دو به ترتیب به شرکت‌های بزرگ‌تری مانند مارس (Mars, Inc.) و فررو (Ferrero) پیوستند.

تاکنون کرفت هاینز در مورد این موضوع اظهارنظری نکرده است.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

این جدایی می‌تواند فرصت‌هایی برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد کند تا با تمرکز بر تولید سس‌ها و چاشنی‌ها، جای خالی برندهای خارجی را پر کنند. با توجه به تغییرات ساختاری در شرکت‌های بزرگ، فعالان ایرانی می‌توانند با نوآوری و بازاریابی مناسب، سهم بازار خود را افزایش دهند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *