خبرگزاری اگروفودز دو رستوران مطرح بینالمللی، «کاسا دنی» و «کاتسویا»، به تازگی در مرکز خرید وستفیلد سنچری سیتی لسآنجلس افتتاح شدهاند و نوآوریهای جدیدی را در صنعت غذا به نمایش میگذارند این دو رستوران با سرمایهگذاری ۵۰ میلیون دلاری، تجربههای بینظیری را برای مشتریان رقم میزنند
کاسا دنی، به سرپرستی سرآشپز مشهور دنی گارسیا، طعمهای جنوب اسپانیا را با غذاهای خلاقانه و منحصربهفرد خود به لسآنجلس آورده است در این رستوران، غذاهایی مانند پائلا به شیوهای خاص و با طعمهای متنوع ارائه میشوند همچنین، منوی ناهار این رستوران با قیمت مناسب ۳۹ دلار، برای قرارهای کاری و جلسات رسمی بسیار مناسب است
کاتسویا سنچری سیتی نیز با مدیریت سرآشپز کاتسویا اوئچی، غذاهای ژاپنی مدرن را با استفاده از مواد اولیه تازه و فصلی کالیفرنیا ارائه میدهد در این رستوران، علاوه بر غذاهای کلاسیک، غذاهای جدیدی مانند تارتار تورو و کینگ کراب موتوییاکی نیز سرو میشوند منوی ناهار کاتسویا با قیمت ۳۲ تا ۴۵ دلار، فرصتی عالی برای امتحان کردن مجموعهای از غذاهای سرد و گرم است
خبرگزاری اگروفودز گزارش میدهد که طراحی این دو رستوران نیز بسیار چشمگیر است و با مساحت ۱۷ هزار فوت مربع، فضایی دلنشین و جذاب را برای مشتریان فراهم میکند این طراحی شامل دو سالن غذاخوری مجزا، سه بار، و یک باغرستوران در فضای باز است
خلاصه
خبرگزاری اگروفودز گزارش میدهد که رستورانهای کاسا دنی و کاتسویا با سرمایهگذاری قابل توجه و با هدف ارائه تجربههای بینظیر به مشتریان، در لسآنجلس افتتاح شدهاند کاسا دنی با طعمهای اسپانیایی و کاتسویا با غذاهای ژاپنی مدرن، سعی دارند استانداردهای جدیدی را در صنعت غذای این شهر تعریف کنند طراحی جذاب و منوهای متنوع این رستورانها، آنها را به مقصدی جذاب برای گردشگران و مردم محلی تبدیل کرده است این دو رستوران با ارائه منوهای ناهار ویژه و فضاهای متنوع، توانستهاند نیازهای مختلف مشتریان را پوشش دهند و به سرعت به یکی از نقاط برجسته شهر تبدیل شوند
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟