خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان گزارش میدهد، علی حسینی، عضو شورای ملی زعفران، با اشاره به پتانسیل تولید بیش از هزار تن زعفران از ۱۲۰ هزار هکتار مزارع زیر کشت، اعلام کرد که در حال حاضر تنها یک سوم این ظرفیت محقق میشود وی با تاکید بر نیاز آبی کم زعفران و اهمیت آموزش صحیح کشاورزان در زمینه کوددهی و رعایت اصول تولید، ثبات نسبی قیمت زعفران در بازار را بین ۸۰ تا ۱۱۵ میلیون تومان در هر کیلوگرم اعلام کرد حسینی همچنین از افزایش صادرات زعفران در ماههای اخیر خبر داد و رفع چالشهای صادراتی و ایجاد انگیزه در صادرکنندگان را برای توسعه این بخش ضروری دانست
حسینی معتقد است با رفع موانع صادرات و توجه به کیفیت مطلوب زعفران ایرانی، میتوان به رشد مطلوبی در صادرات دست یافت که این امر به توسعه روستاها کمک خواهد کرد وی تاکید کرد که با آموزش صحیح و جوانسازی مزارع، میتوان عملکرد تولید را افزایش داد و به پتانسیل واقعی تولید زعفران دست یافت
تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا
با توجه به مزیت نسبی ایران در تولید زعفران،توسعه صادرات غیرنفتی از طریق رفع موانع و تسهیل فرایندها و با توجه به بازار جهانی رو به رشد این محصول،فرصت مناسبی برای ارزآوری و توسعه کسب و کارهای داخلی است
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟