مجله خبری اگروفودز

آلبالو  پیشران نوآوری در صنایع سی‌پی‌جی به لطف دسترسی چهارفصل

آلبالو پیشران نوآوری در صنایع سی‌پی‌جی به لطف دسترسی چهارفصل

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از گزارشی جدید، گزارش می‌دهد که در حالی که تغییر فصول معمولاً تمایلات غذایی مصرف‌کنندگان را به سمت طعم‌های خاص پاییزی مانند سیب، افرا و کدو تنبل سوق می‌دهد، میوه‌هایی مانند ترت چری‌های (Tart Cherries) تولید آمریکا، به دلیل در دسترس بودن در تمام طول…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از گزارشی جدید، گزارش می‌دهد که در حالی که تغییر فصول معمولاً تمایلات غذایی مصرف‌کنندگان را به سمت طعم‌های خاص پاییزی مانند سیب، افرا و کدو تنبل سوق می‌دهد، میوه‌هایی مانند ترت چری‌های (Tart Cherries) تولید آمریکا، به دلیل در دسترس بودن در تمام طول سال و طعم متعادل ترش و شیرین‌شان، در حال تبدیل شدن به یک عامل کلیدی برای نوآوری و ایجاد وفاداری در صنعت غذا و نوشیدنی هستند. این میوه‌های همه‌کاره، با پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای طعم‌های پیچیده و چندوجهی، رشد ۹۴ درصدی در عرضه محصولات جدید را تا سال ۲۰۲۲ تجربه کرده‌اند.

تغییرات فصلی و ارزش ثبات در بازار

گرایش‌های غذایی غالباً با تغییر فصول همسو می‌شوند؛ زمانی که هوا خنک می‌شود و برگ‌ها می‌ریزند، اشتهای مصرف‌کنندگان به طور طبیعی به سمت طعم‌های دلپذیر پاییزی مانند سیب، افرا و کدو تنبل می‌رود. این یک غریزه طبیعی است که منوهای رستوران‌ها را در سراسر طیف، از سرویس‌های سریع گرفته تا رستوران‌های لوکس، شکل می‌دهد و اپراتورها به خوبی از ارزش تکامل طعم‌ها با تغییر فصل آگاهند.

اما چه اتفاقی می‌افتد وقتی یک ماده اولیه محدود به تقویم نیست و می‌تواند در طول سال به بخشی از روال و اشتیاق مصرف‌کنندگان تبدیل شود؟ در این صورت، همه چیز دگرگون می‌شود. خریداران به محصولاتی وفادار می‌مانند که می‌توانند فصل به فصل روی آنها حساب کنند و مشتریان عادات خود را بر اساس طعم‌هایی بنا می‌کنند که می‌دانند همیشه در دسترس خواهند بود. برای برندهای کالاهای مصرفی بسته‌بندی‌شده (CPG)، یک ماده اولیه ثابت و همه‌کاره که به فصلی بودن وابسته نیست، یک مزیت رقابتی واقعی و تحول‌آفرین است.

ترت چری: یک راهکار همه‌کاره برای نوآوری

ترت چری‌های تولید ایالات متحده در انواع مختلف و در تمام طول سال در دسترس هستند که آنها را برای نوآوری در چشم‌انداز کنونی غذا و نوشیدنیِ تحت تأثیر ترندها، آماده می‌کند. با مشخصات طعمی کاملاً متعادل ترش و شیرین خود، ترت چری‌ها به عنوان یک ماده اولیه هم در کاربردهای کلاسیک و هم در کاربردهای غیرمنتظره، از تنقلات و سس‌ها گرفته تا ترکیب‌های لوکس، درخشش خاصی دارند.

پاسخ به ذائقه‌های پیچیده امروزی

این همه‌کاره بودن، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد. مصرف‌کنندگان امروزی به سمت طعم‌های متضاد و مزه‌های پیچیده و چندبعدی گرایش پیدا کرده‌اند، به جای اینکه به طعم‌های شیرین سنتی پایبند بمانند. اینجاست که ترت چری‌ها به اوج درخشش خود می‌رسند: طعم ترش و شیرین طبیعی آنها، تقاضای فزاینده برای تجربه‌های طعمی جسورانه و لایه‌لایه را برآورده می‌کند، در حالی که راه را برای ترکیب‌های غیرمنتظره و نوآوری در محصولات جدید باز می‌کند. جای تعجب نیست که محصولات حاوی ترت چری به سرعت در قفسه فروشگاه‌ها در حال رشد هستند، به طوری که عرضه محصولات جدید در شش سال منتهی به ۲۰۲۲، افزایش ۹۴ درصدی را نشان می‌دهد.¹

پتانسیل نامحدود در تمامی دسته‌ها

از آنجا که ترت چری‌ها همیشه در دسترس هستند، پتانسیل آنها در تمامی دسته‌های غذایی گسترش می‌یابد. چه در تنقلات کاربردی (functional snacks) مخلوط شوند، چه در غذاهای اصلی با پروتئین‌ها ترکیب گردند، چه به نوشیدنی‌های گازدار اضافه شوند یا در چاشنی‌های جهانی (global condiments) بازآفرینی گردند، ترت چری‌ها انعطاف‌پذیری بی‌نظیری و جذابیت بالایی برای مصرف‌کننده ارائه می‌دهند.

ترت چری‌ها چیزی فراتر از یک میوه فصلی محبوب هستند. با در دسترس بودن در تمام طول سال، طعم جسورانه ترش و شیرین و همه‌کاره بودن بی‌نظیرشان، آنها کاملاً با تقاضای امروز برای غذاهای کاربردی، با الهام از فرهنگ جهانی و پیشرو همخوانی دارند. از نوشیدنی‌ها و تنقلات گرفته تا سس‌ها و محصولات پخته شده، ترت چری‌ها نوآوری را در تمامی دسته‌ها — ۳۶۵ روز سال — تحریک می‌کنند.

منبع:
۱. مینتل گلوبال نیو پروداکتز دیتابیس (Mintel Global New Products Database (GNPD)), 2022.

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:

این خبر فرصتی برای تولیدکنندگان داخلی است تا با الهام از ترت چری (آلبالو) و با تمرکز بر فرآوری‌های متنوع و دسترسی دائم، محصولات نوآورانه و فراتر از مصارف سنتی (مانند تنقلات، نوشیدنی، و سس‌های با طعم پیچیده) تولید کنند و بازاری پایدار ایجاد نمایند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *