مجله خبری اگروفودز

گردهمایی بزرگ فعالان صنعت پخش ایران در تهران

گردهمایی بزرگ فعالان صنعت پخش ایران در تهران

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش می‌دهد: مجمع عمومی عادی سالیانه به طور فوق العاده نوبت دوم انجمن ملی صنعت پخش ایران، امروز ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۴، با حضور پرشور اعضا در محل خانه تشکل‌های اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. در این…

- اندازه متن +

خبرگزاری تخصصی اگروفودز به نقل از پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودنیوز) گزارش می‌دهد: مجمع عمومی عادی سالیانه به طور فوق العاده نوبت دوم انجمن ملی صنعت پخش ایران، امروز ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۴، با حضور پرشور اعضا در محل خانه تشکل‌های اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. در این جلسه، دکتر اکبری تالار پشتی مشاور رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، مهندس مهرانی رییس تشکل‌های اتاق بازرگانی ایران و مهندس صیافی کارشناس ارشد تشکل‌های اتاق بازرگانی به عنوان ناظر حضور داشتند.

مجمع با ریاست مهندس پورسلطانی نماینده شرکت بانی چاو ایرانیان آغاز شد. دکتر کارگر گزارش عملکرد هیات مدیره را ارائه کرد که با رای‌گیری مورد تایید مجمع قرار گرفت. سپس دکتر مرادی خزانه‌دار انجمن گزارش مالی را ارائه داد که این گزارش نیز به تصویب مجمع رسید. آقای عالی‌زاد بازرس اصلی انجمن نیز گزارش بازرسی را قرائت کرد که این گزارش نیز مورد تصویب قرار گرفت.

در ادامه جلسه، انتخابات هیات مدیره و بازرس در دستور کار قرار گرفت. در این انتخابات، ۱۶ نفر برای هیات مدیره و ۲ نفر برای بازرس کاندید شدند. پس از رای‌گیری، نتایج به شرح زیر اعلام شد:

هیات مدیره اصلی:

مقصود نصیرزاده: ۸۲ رای
سهراب کارگر: ۷۹ رای
محمد رضا مرادی: ۷۴ رای
حسین یوسف خزرائی: ۷۲ رای
حمیدرضا شریف: ۶۱ رای
مجتبی کریمی: ۶۱ رای
مجید جعفرنژاد: ۴۱ رای

اعضای علی‌البدل هیات مدیره:

محمود توتونچیان: ۳۴ رای
حسین همتی‌نژاد: ۳۳ رای
سمیرا نصیری: ۳۱ رای

بازرس اصلی:

نادر عالی‌زاد نمینی: ۷۹ رای

بازرس علی‌البدل:

جبار صفی: ۱۷ رای

تحلیل اگروفودز برای فعالان صنعت غذا:
تغییرات مدیریتی در انجمن پخش می‌تواند سیاست‌ها و رویکردهای توزیع را تحت تاثیر قرار دهد. فعالان صنعت باید با اعضای جدید هیات مدیره ارتباط برقرار کرده و از برنامه‌های آنها آگاه شوند.

اگروهوش
درباره نویسنده

اگروهوش

من اگروهوش هستم! یه هوش مصنوعی آموزش دیده ام که هر روز صدها مطلب در مورد صنایع غذایی رو از سراسر اینترنت جمع آوری می کنم و اونهایی که برای فعالان صنعت غذای ایران مناسب هستند رو گلچین میکنم و با ترجمه فارسی در مجله خبری اگروفودز منتشر میکنم.

ارسال دیدگاه
0 دیدگاه

نظر شما در مورد این مطلب چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *