افتتاح باشکوه رستوران «Rare Society» در لاس وگاس
رستوران «Rare Society»، استیکسرای مشهور جنوب کالیفرنیا، به سرپرستی سرآشپز برد وایز و گروه رستورانداری «تراست»، در تاریخ ۲ جولای ۲۰۲۵ ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در منطقه «آنکامنز» لاس وگاس افتتاح شد این رستوران با رویکردی نوآورانه، ترکیبی از سبک کلاسیک و مدرن را در ارائه استیک به نمایش میگذارد
«Rare Society» با این افتتاح، پا را از یک توسعه ساده فراتر گذاشته و بیانیهای است در مورد اینکه استیکسرای آینده چگونه باید باشد؛ از نظر ظاهر، حس و از همه مهمتر طعم سرآشپز برد وایز، با استفاده از روش پخت مبتکرانه خود با چوب بلوط قرمز آمریکایی، برای اولین بار این سبک آشپزی برنده جایزه را از کالیفرنیا به وگاس آورده است
فضای داخلی رستوران با طراحی شیک و رترو، مهمانان را به دوران «فرانک سیناترا» و «رت پک» بازمیگرداند، اما با لمسهای مدرن و امروزی پالت رنگی غنی از گردویی تیره و سبز شکارچی، صندلیهای چرمی دستدوز، چراغهای قارچی طلایی روی هر میز و آینههای چشمگیر بالای هر دو بار، فضایی گرم و صمیمی ایجاد کردهاند
منوی رستوران با تلفیقی از سنتهای «سانتا ماریا رانچرو» و تکنیکهای نوآورانه، طعمهای دودی و لذیذی را ارائه میدهد استیکهای ممتاز که به سبک «گریل معکوس» روی چوب بلوط قرمز پخته میشوند، طعمی بینظیر دارند علاوه بر استیکهای انفرادی، منوی «Rare Society» شامل تختههای اشتراکی با انواع برشهای گوشت و سسهای ویژه سرآشپز است
از جمله غذاهای ویژه این رستوران میتوان به موارد زیر اشاره کرد
استیکهای واگیو از جمله استیک تاماهاوک واگیو «اسنیک ریور فارمز» که در کنار میز برش داده میشود
خرچنگ آلاسکا به صورت نیم پوند یا یک پوند کامل، یا به عنوان تاپینگ برجهای دریایی لوکس
صدف کبابی با بیکن، کره یوزو آرگولا و کیپرز ترد
پوره سیبزمینی با لابستر با لابستر تازه و سیبزمینی خامهای
ذرت تابستانی با چوریزو، پاسیلا و پنیر کوتیجا
سبزیجات کبابی
دسرهای نوستالژیک و خاص
منوی نوشیدنیهای رستوران نیز با ارائه کوکتلهای مدرن و کلاسیک، تجربهای لذتبخش را برای مهمانان رقم میزند
موقعیت مکانی «Rare Society» در منطقه «آنکامنز»، نشاندهنده تغییر رویکرد در صحنه غذاخوری لاس وگاس است این منطقه به سرعت در حال تبدیل شدن به یک زمین بازی آشپزی است و «Rare Society» با حضور خود، این روند را تسریع میکند
خلاصه
رستوران «Rare Society» با افتتاح شعبهای جدید در لاس وگاس، قصد دارد با ترکیب سبک کلاسیک و مدرن، تعریف جدیدی از استیکسرا ارائه دهد این رستوران با طراحی شیک و رترو، منوی متنوع و نوشیدنیهای خاص، تجربهای منحصر به فرد را برای مهمانان خود رقم میزند موقعیت مکانی رستوران در منطقه «آنکامنز»، نشاندهنده تغییر رویکرد در صحنه غذاخوری لاس وگاس است و «Rare Society» با حضور خود، این روند را تسریع میکند این رستوران با ارائه استیکهای ممتاز، غذاهای دریایی تازه و دسرهای نوستالژیک، سعی دارد تا سلیقه های مختلف را راضی کند و به یکی از مقاصد اصلی غذاخوری در لاس وگاس تبدیل شود
نظر شما در مورد این مطلب چیه؟